Már 35 éves a Váratlan utazás egykori Sara Stanley-je - így néz ki most

Forrás: AFP/Cindy Ord -
színésznő rendező Sara Stanley Váratlan utazás Kanada Sarah Polley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Váratlan utazás című kanadai sorozatban Sara Stanley-t játszó színésznő, Sarah Polley ma már befutott rendező.

Ismét nosztalgiáztunk egy kicsit, mert az jó és egyébként is uborkaszezon van. Korábban bemutattuk nektek, hogyan néz ki most a Macskajaj Zaréja vagy épp a Rosalinda sztárja, most pedig a Váratlan utazás (eredeti címe: Road to Avonlea) főhőse ugrott be nekünk, a bájos Sara Stanley. Még kislány volt, amikor a nagy sikerű szériában szerepet kapott és végigkövethettük beilleszkedését Avonlea városában, Hetty néni gyámsága alatt.

Sara és Hetty néni Forrás: avonlea.sullivanmovies.com

Nos, az egykori kis Sara szép karriert futott be az évek során: népszerű színésznőnek és rendezőnek számít Kanadában. Legutóbbi alkotása, a Stories We Tell egy egész estés dokumentumfilm, amelynek 2012-ben volt a világpremierje a velencei filmfesztiválon és saját élményeiből táplálkozik. Sarah ugyanis 2007-ben tudta meg, hogy az a férfi, aki felnevelte őt, nem a biológiai apja. Ezt a történetet meséli el a filmben.

Forrás: AFP/Cindy Ord

Ami a magánéletét illeti, 2003-ban hozzáment egy kanadai vágóhoz, David Wharnsby-hoz, akivel már 7 éve alkottak egy párt. 2008-ban azonban elváltak.

2011 augusztusában ismét megházasodott: egy kanadai jegyző, David Sandomierski lett a férje. Kislányuk, Eve 2012 februárjában született.

Felnőtt! Ilyen most a Macskajaj Zaréjahttp://www.life.hu/kult/20140711-az-emir-kusturica-altal-rendezett-macskajaj-cimu-film-zareja-florijan-ajdini-szinesz-igy-nez-ki-most.htmlA Emir Kusturica által rendezett Macskajaj című film joggal írta be magát a kultalkotások közé. A filmet pont az ezredforduló évében mutatták be, azóta eltelt 14 év és most utánajártunk, hogyan néz ki Florijan Ajdini, az akkor még kamaszfiút, Zare Destanovot alakító színész.Kult--Még mindig gyönyörű és két gyermek anyukája - Így néz ki most a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/news/20140709-a-rosalinda-es-a-marimar-sztarja-thalia-igy-nez-ki-ma.htmlA mexikói énekesnő, műsorvezető és színésznő Thalía Sodi ma két gyermek anyukája. Anno nem készült szappanopera a főszereplése nélkül, idehaza is imádták őt a rajongók. Vajon ma hogy néz ki?News--Na, mi a helyzet? Így fest most a Jóbarátok Joey-jahttp://www.life.hu/news/20140703-matt-leblanc-a-jobaratok-sorozat-sztarja.htmlUgye rémlik még a Joey karakterét megformáló Matt LeBlanc huncut mosolya és vicces dumája? Utánajártunk, mi van most kedvenc sorozathősünkkel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.