Ismét vár mindenkit Kapolcson a varázslatos Művészetek völgye

Forrás: Facebook/Palya Bea -
fesztivál Kapolcs Harcsa Veronika Kaláka Hobo Palya Bea Művészetek Völgye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken nyílik meg a Művészetek Völgye, amely Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden várja a látogatókat tíz napon át. 

Kapolcson a már megszokott programokkal és puha ülőzsákokkal várják az érdeklődőket. Idén is megnyílik a Palya-udvar, - ahol tavaly a Life.hu újságírója az énekesnő gyönyörű kislányát is megcsodálhatta, lesz ismét Kapolcsi Hobo Klub, Kaláka Versudvar vagy a hagyományőrzőket összefogó Muharay Szövetség.

Forrás: Facebook/Palya Bea

Emellett számos új fellépővel, programmal és helyszínnel bővül idén a kínálat. Ilyen például Harcsa Veronika saját udvara, a Fonó együttes FolkUdvara, a hazai start-up közösségeket bemutató Design Terminál udvar és az ifjúsági darabokat, amatőr társulatokat bemutató Színház Színpad.

A hajnalig tartó koncertek, a tánc, a színházi és könyvbemutatók mellett játszóházak, filmvetítések, zenés erdei séták, képző- és iparművészeti kiállítások egész sora várja a látogatókat.

Részletes programért KATT IDE!

Láttad már, hogyan zuhanyzik Pély Barna?http://www.life.hu/kult/20140724-pely-barna-es-peterfi-nagy-evi-filmet-forgatott-a-szabadulo-szobaban.htmlKözben forgott a kamera, és Barnának azt kellett eljátszania, hogy ő Alfred Hitchcock felejthetetlen hősnője, a zuhany alatt kivégzett szőke titkárnő, Marion Crane a Psychóból...KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huTizenhat évesen lett világsztár - most te is élőben láthatod!http://www.life.hu/kult/20140623-kulturalis-programajanlo-julius-24-es-julius-30-kozott.htmlA füledet vagy a hasadat szereted jobban? Bármelyiket is választod, mi menő tippeket adunk, hogyan kényeztesd, július vége ugyanis hemzseg a jobbnál jobb zenei és gasztronómiai programoktól. Figyelj csak!KultOrigoŐk a humor királyai idénhttp://www.life.hu/kult/20140716-a-karinthy-gyurut-iden-a-kolozsvari-szomszedneni-produkcios-iroda-vehette-at.htmlA magyar humoristák elismerésére alapított díjat, a Karinthy-gyűrűt a Szomszédnéni Produkciós Iroda, azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs vehette át Budapesten. Tavaly Badár Sándornak ítélték oda. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.