David Schwimmer jelenet sorozat Jóbarátok Courteney Cox Matthew Perry indulás Matt LeBlanc kezdet Lisa Kudrow Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1994 szeptemberében kezdődött, és egészen 2004 májusáig tartott minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Nosztalgiázz velünk! Íme, az első jelenet!

Immár 20 éve (te jó ég!), hogy adásba került a Jóbarátok című sorozat első évadának első része. A sorozat, amely 10 éven keresztül futott és összesen 236 részt élt meg, ezzel a jelenettel vette kezdetét:

Talán nem is gondoltad volna, de így volt: a Jóbarátoknak eredetileg Insomnia Café, vagyis az Álmatlanság kávézója címet tervezték. Ám nemcsak a sorozat elkeresztelése körül, hanem a szereplők terén is akad némi érdekesség: Jennifer Aniston és Courteney Cox egymás szerepére pályáztak, míg Phoebe karakterének megformálására Ellen DeGenerest szánták, aki visszautasította a felkérést.

Forrás: NBC

Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow a mai napig tartják egymással a kapcsolatot, legutóbb például egy menő Los Angeles-i étteremben kapták őket lencsevégre.

Na, mi a helyzet? Így fest most a Jóbarátok Joey-jahttp://www.life.hu/news/20140703-matt-leblanc-a-jobaratok-sorozat-sztarja.htmlUgye rémlik még a Joey karakterét megformáló Matt LeBlanc huncut mosolya és vicces dumája? Utánajártunk, mi van most kedvenc sorozathősünkkel. News--Hálaadás Jóbarátok-módra - a legviccesebb jelenetekhttp://www.life.hu/bulvar/20131129-friends-giving-a-legendas-jobaratok-cimu-sorozat-legviccesebb-halaadas-napi-jelenetei.htmlHiába ért véget majd' 10 éve a Jóbarátok című sorozat, a neten még mindig küldözgetik tovább egymásnak az emberek a legfelejthetetlenebb részeket - így most a hálaadás napi epizódokat. Ezekből készített összeállítást a people.com. TV + BulvárApjára hasonlít inkább a Jóbarátok sztárjának kislányahttp://www.life.hu/csalad/20121121-apjara-david-arquette-utott-a-jobaratok-sztarjanak-courteney-cox-kislanya.htmlHatalmasat nőtt Courteney Cox kislánya, mióta utoljára láttuk. A nyolcéves Coco Miami Beachen töltött egy napot híres édesanyjával, a képekből pedig látszik, hogy a sztárcsemete egyre inkább az édesapjára hasonlít.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.