Jennifer Lawrence és Bradley Cooper újra együtt

Forrás: AFP -
Oscar-díj Jennifer Lawrence bemutató mozi Serena Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először játszunk el a gondolattal, hogy milyen szép párt alkotna együtt Jennifer Lawrence és Bradley Cooper. Ha máshol nem is, a filmvásznon időről időre teljesül az álmunk, ugyanis a rendezők szerint is tökéletesen összeillenek.

A Napos oldal és a Amerikai botrány után a Serena című filmben újra együtt játszik az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, akinek nemrég kiszivárogtak a pucér fotói, valamint a jóképű Bradley Cooper, aki pedig eljegyezte barátnőjét, Suki Waterhouse-t.

Forrás: AFP

Jennifer és Bradley 2012 tavaszán Prágában forgatták a Serena című drámát, az elhalasztott bemutatók után azonban most már biztos, hogy 2014. október 24-én debütál a londoni filmfesztiválon, a mozikba pedig november 27-én érkezik a közös alkotás.

A történet az 1930-as évek Észak-Karolinájában játszódik, ahol Cooper George Pemberton szerepében azért harcol, hogy biztosítsa faüzemének jövőjét. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége (Lawrence) nem tud neki gyermeket szülni, teljesen felfordul az élete. Mi már nagyon várjuk a filmet, melynek előzetesét itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.