Cserhalmi Györgyöt és Bitskey Tibort választották a nemzet színészének

Bitskey Tibor Cserhalmi György Nemzet Színésze Avar István Sztankay István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben két színészóriástól búcsúztunk, akik birtokolták a nemzet színésze címet. Az ő helyükbe választották most Cserhalmi Györgyöt és Bitskey Tibort.

A választást hagyományosan a Nemzeti Színházban tartották, ahol a nemzet színésze címet viselő tíz művész döntött arról, hogy a szeptember 12-én elhunyt Sztankay István és a szeptember 13-án elhunyt Avar István helyére Cserhalmi György és Bitskey Tibor kerül a testületbe.

Forrás: MTI

Hogy kiket tartottak még esélyesnek a címre az Origo.hu cikkéből megtudhatod.

Múmiavilág - a Természettudományi Múzeumban szembejön a múlthttp://www.life.hu/kult/20140928-oktober-elsejen-nyit-a-magyar-termeszettudomanyi-muzeumban-a-mumia-vandorkiallitas.htmlA múmiák halottak, de biztos, hogy nem beszélnek? - teszi fel a kérdést a Magyar Természettudományi Múzeum. És biztos lehetsz abban, hogy választ is kapsz, ha ellátogtsz az izgalmas vándorkiállításra, amely most Budapestre érkezett.KultThinkstockEltemették Sztankay Istvánt, a Nemzet Színészéthttp://www.life.hu/kult/20140926-csaladja-es-baratai-kisertek-utolso-utjara-a-legendas-sztankay-istvan-szineszt.htmlCsaládja, kollégái, egykori tanítványai és tisztelői kísérték utolsó útjára Sztankay Istvánt, aki két hete, súlyos betegség után hunyt el. Kult--Amikor kiráz a hideg Ryan Goslingtólhttp://www.life.hu/kult/20140926-ryan-gosling-ellentmondasos-karakterei-a-filmvasznon-ot-film-amelyben-duhrohamot-kap.htmlKisfiús külseje ellenére Ryan Gosling nemcsak szelíd, jófiús szerepekben érzi magát otthon, gyakran vállal ellentmondásos karaktereket is. Íme, a kedvenceink!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.