Ne! Nincs több Hugh Grant és Bridget Jones

Forrás: Origo -
Colin Firth forgatókönyv Bridget Jones Helen Fielding Hugh Grant Bridget Joness Baby kiszállás Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant a Bridget Jones 3-ban már nem játssza el Daniel szerepét. Nem tetszett neki a forgatókönyv, kiszállt...

Rossz hírünk van a Daniel rajongóknak! Hugh Grant kiszáll a készülő harmadik Bridget Jones-epizódból. Így nem szerepel többé együtt a filmvásznon Renée Zellweger és Colin Firth társaságában. „Úgy döntöttem, nem csinálom meg. De Daniel nélkül is megy tovább az élet, meg tudják csinálni nélkülem is" - kommentálta a színész, majd hozzátette: szerinte Helen Fielding harmadik könyve kiváló, de a forgatókönyv teljesen különbözik ettől, legalábbis az a verzió, amit ő néhány éve látott – írja a Guardian.

Forrás: Origo

A színész már 2 éve is húzta a száját a forgatókönyvre. A harmadik rész a Bridget Jones's Baby címet kapta, amelyben Bridget a 40-es éveiben jár, és már nagyon vágyik gyerekre...

A trilógia első része, a nagysikerű Bridget Jones Naplója 2001-ben került a mozikba, majd 2004-ben készült el a folytatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.