Kihagyhatatlan Oscar-pillanat: Neil Patrick Harris egy szál fecskében vonult a színpadra

Forrás: AFP/Kevin Winter -
színpad Oscar-gála Neil Patrick Harris Birdman Oscar 2015 alsónadrág paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki látta a Birdman című filmet, pontosan tudja, miért állt Neil Patrick Harris egy szál fecskében az Oscar-gála színpadán. Aki nem, annak is érdemes megnéznie a képeket. Ikonikus pillanat született.
Forrás: AFP/Robyn Beck

A Birdman című filmben a főszereplő egy Broadway-darab rendezője és főszereplője, aki az előadás alatt kizárja magát a színházból, amikor épp a hátsó ajtónál levegőzik egy köntösben. A köntöst természetesen becsípi az ajtó, így a főszereplőnek egy szál alsónadrágban kell visszamennie az épületbe a főbejáraton, az utcai járókelők szeme láttára.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Ennek a jelenetnek a paródiáját játszotta el az Oscar-gálán Neil Patrick Harris, a gála házigazdája.

Köszönjük!

Vagyis... egy pillanat...

Nézzük csak meg egy kicsit közelebbről!

Forrás: AFP/Kevin Winter

És hátulról is...

Forrás: AFP/Kevin Winter

Mi történt az Oscar-gálán! Kattints az Origo.hu-ra!

/1502/Kihag201522372549

És amikor nem vicces: botrányok az Oscaron

Nem mindig zajlanak zökkenőmentesen az Oscar-díj-átadások. Az elmúlt 83 év alatt történt már jó néhány balhé a filmes szakma legrangosabb díjának átadásakor - íme, a legnagyobb port kavaró botrányok.
A leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--A tűzpiros nyert, a hófehér volt a legnépszerűbb - Ki volt a legragyogóbb csillaga a 2015-ös Oscar gálának?http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-ilyen-ruhaban-voltak-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlA nude árnyalatok helyett idén a klasszikus színeké volt a főszerep a 87. Oscar-gálán. Rosamund Pike szebb volt, mint valaha, ám nálunk a hűha-élémény idén is elmaradt. Trend--Oscar-szobrot reggelizett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/kult/20150222-oscar-szobrot-reggelizett-reese-witherspoon-aki-a-vadon-wild-cimu-film-noi-foszerepeert-kaphatja-meg.htmlIzgatottan készül az Oscar-díj átadóra Reese Reese Witherspoon, aki a Vadon (Wild) című film női főszerepéért zsebelheti be a szobrocskát. KultOrigoMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/trend/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.htmlE hét vasárnap lesz a világ legismertebb filmes díjátadó gálája, az Oscar. A seregszemle vörös szőnyege legalább annyi izgalmat tartogat, mint maga a gála. Tavaly már összeválogattuk az utóbbi évtizedek legszörnyűbb kreációit, most ismét megmutatjuk az ominózus darabokat. TrendOrigoMinden idők 15 legszebb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/trend/20120222-minden-idok-15-legszebb-oscarruhaja.htmlMinden idők 15 leggyönyörűbb Oscar-ruháját kiválasztani sokkal nehezebb feladat, mint a legrosszabbakat összegyűjteni. A teljesség igénye nélkül választottuk ki azokat a lélegzetelállító darabokat, amelyeket évek, sőt, évtizedek után sem lehet elfelejteni.TrendOrigoÍgy nyüzsög Los Angeles egy nappal az Oscar-gála előtt - exkluzív fotókhttp://www.life.hu/news/20150221-oscar-lazban-eg-a-vilag-los-angeles-plane-igy-nyuzsog-a-varos-1-nappal-a-gala-elott.htmlMár csak néhány óra, és megkezdődik az idei Oscar-díjak átadása. Los Angelest ilyenkor elárasztják az aranyszobrocskák, de hogy mi minden történik még a városban, arról Boros Márta, a Los Angelesben élő magyar jogász, stylist mesélt nekünk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.