Jennifer Lawrence film Serena Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Serena egy New York Times-bestseller filmadaptációja, de a jelek szerint a filmváltozat olyan gyenge, hogy a mozikig se jut el.

A könyv egyébként, amelyből a mozi készült kiváló kritikát kapott, így azt gondolhatnánk, hogy mindez sztárokkal megspékelve kasszasiker lehet. Ám sztárparadé Jennifer Lawrence-szel és Bradley Cooperrel, a 2014-ben készült film meglehetősen érthetetlenre és kuszára sikeredett - a forgatókönyvet és a vágásokat okolják amúgy ezért -, így már a tesztkritikák is olyan rosszak lettek, hogy a mozikig már el se jut a mű - írja a vulture.com.

Külön bukásfaktor, hogy a film körüli hezitálás eredményeképpen a felvételek kiszivárogtak, így bárki letöltheti azokat. És ugye, ki szeretne beülni egy olyan filmre a moziba, amely már a torrentoldalakon debütált?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.