Csak melleket látunk - Amber Rose újabb közönséges alakítása

mell szexi film filmszerep Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West egykori kedveséről inkább csak hatalmas mellek és termetes hátsó jut eszünkbe, pedig Amber Rose hollywoodi filmes produkciókban is fel-felbukkan. A baj csak az, hogy ilyenkor sem színészi tehetségével, sokkal inkább testi adottságaival hívja fel magára a figyelmet.

A Sister Code című dráma három nővér történetét meséli el, melyben az egyes szereplőket a szerelem, a vágy és a tragédia eseménysorozata mozgatja. Amber, aki egy fiatal, mégis lecsúszott modellt játszik, természetesen a vágy pőre megtestesítője - a filmben is (csupán) hiányos öltözetével és egy merész szexjelenettel brillírozik.

Forrás: www.sistercodemovie.com

Amber Rose a filmvásznon

Első filmes szerepét 2007-ben kapta meg a Szellemjárás című sorozatban. 2008-ban a Better Off Alone rövidfilmben kapott egy kisebb szerepet, majd 2011-ben a J.A.W. rövidfilmben. 2012-ben a Gang of Roses 2: Next Generation-ben játszott, mint Tara X. 2014-ben a School Dance-bean MarryWanna szerpét játszotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.