Rajongók, figyelem! A szürke ötven árnyalata folytatódik!

Forrás: UIP Dunafilm -
szado-mazo Christian Grey E. L. James A szürke ötven árnyalata folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
E. L. James, A szürke ötven árnyalatának írónője elérkezettnek látta az időt, hogy újabb bőrt húzzon le igencsak népszerű regényéről.

A rajongók legnagyobb örömére tovább folytatódik a szado-mazo sztori. A Daily Mail szerint június 18-án Grey címmel fog megjelenni a 4. könyv, ami Christian Grey szemszögéből írja le az eseményeket.

Forrás: UIP Dunafilm

Az írónő szerint a rajongók annyira kérlelték, hogy végül beadta a derekát, és megírt egy újabb regényt, ami még több részletettel szolgál a főszereplő életéről.

Nem vállalja tovább A szürke ötven árnyalata rendezését

Sam Taylor-Johnson, az erotikus filmadaptáció első részének rendezőnője maga jelentette be a hírt, miszerint nem viszi tovább A szürke ötven árnyalatát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Megvan a Sziget és a Volt fesztivál új Nagyszínpados fellépőjehttp://www.life.hu/kult/20150601-az-ocho-macho-fellep-a-volton-es-a-szigeten-a-nagyszinpadon.htmlVéget ért a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció „tehetségmutató” versenye, kiderült melyik zenekar képviseli Magyarországot a 2016-os Eurosonic Fesztiválon Hollandiában. Ráadásul nem csak egy, hanem két magyar zenekar kapott lehetőséget, hogy három nagy fesztivál Nagyszínpadán zenélhessen.KultOrigoIlyen Kill Bill, a Micsoda nő és a Forrest Gump hátulrólhttp://www.life.hu/kult/20150531-moziplakatok-hatulrol-nezve.htmlEgy brazil reklámügynökség remek ötlettel állt elő. Elképzelték, milyenek lehetnek fordítva nézve a filmplakátok.KultOrigoEgyütt forgat újra a Szívek szállodája színészgárdája?http://www.life.hu/kult/20150530-egyutt-forgat-ujra-a-szivek-szallodaja-szineszgardaja.htmlA Szívek szállodájá-ban Luke-ot játszó Scott Patterson kotyogta el, hogy újra összeállhatnak a sorozat színészei. Kult--Barátok nélkül él Moldova György - "Nálam csak egyszer lehet hibázni"http://www.life.hu/kult/20150530-baratok-nelkul-maganyosan-el-moldova-gyorgy.htmlFeleségével 40 éve van együtt, barátai azonban már meghaltak mellőle. Moldova György a mai napig alkot, elmondta, min dolgozik most. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen egy táncos este Hugh Jackmannelhttp://www.life.hu/kult/20150529-hugh-jackman-sajat-tancos-estjere-keszul-isztambulban.html„Egy este Hugh Jackmannal” – ezzel a címmel csinált saját showműsort a színész, amit ma este az isztambuli közönség élvezhet.KultOrigoA Tavaszi széltől a Punnany Massifig! 36 magyar dal egyetlen videóban!http://www.life.hu/kult/20150529-nobilissima-egyuttes-36-dalt-enekelt-el-5-percben-a-tavaszi-szeltol-a-punnany-massifig.htmlA Nobilissima együttes 5 perces klipben énekli el az elmúlt évtizedek legfontosabb 36 magyar dalát. Szerintünk szuper ötlet volt!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.