Hűha! Budapesten van az Életrevalók sztárja!

Forrás: Facebook/ Kiosk -
Tom Hanks Életrevalók Budapest Kiosk Omar Sy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Omar Sy, francia színész, akit Magyarországon leginkább az Életrevalók sztárjaként ismernek, Budapesten van.

Szerencsére fotózkodott is a belvárosi találkozóhelyként ismert Kioskban. A színész, ahogy Tom Hanks is, az Inferno forgatása miatt van hazánkban. Reméljük, sokáig marad nálunk, és találkozhatunk még vele Budapesten!

Forrás: Facebook/ Kiosk

CNN: "Bangó Margit Magyarország Aretha Franklinje"http://www.life.hu/kult/20150604-bango-margitot-a-cnn-musoraban-enekel-es-foz.htmlA CNN egyik riportere Magyarországon forgatott műsort, amelyben Bangó Margit is szerepelt. Ráadásul szakácstudományát és énekhangját is megcsillogtatta.KultOrigoMegmutatta cannes-i Nagydíját Nemes Jeles Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20150602-nemes-laszlo-megmutatta-cannes-i-nagydijat-amit-a-saul-fiaiert-kapta.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, a cannes-i filmfesztivál egyik legrangosabb díját, a zsűri Nagydíját kapta Nemes Jeles László filmje, a Saul fia. A rendező rajongói oldalán most megmutatták a kitüntető oklevelet.KultOrigoRántott húsos zsemle, zokni-szandál kombó, nejlonszatyor - Tényleg ilyen egy magyar turista?http://www.life.hu/kult/20150609-ilyenek-a-magyar-turistak-ha-kulfoldon-nyaralnak.htmlA viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. KultOrigo30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--Megnyitotta kapuit a Zselici Csillagparkhttp://www.life.hu/kult/20150608-megnyitotta-kapuit-a-zselici-csillagpark-csillagvizsgaloval-planetariummal-turaosvenyekkel.htmlA multifunkcionális komplexumban csillagvizsgáló, planetárium, kilátó, túraösvények és információs pontok létesültek.Kult--Megállíthatatlan a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150604-megallithatatlan-a-liza-a-rokatunder.htmlMegállíthatatlan a Liza, a rókatündér az európai filmfesztiválokon: legutóbb május 28-án Madridban a Nocturna Fantasztikus Filmek Fesztiválján az összes megnyerhető díjat elhozta a kategóriájában. A szakmai zsűri más rangos elismerések mellett a Pesti Magyar Színház társulati tagjainak, Balsai Móninak és Bede-Fazekas Szabolcsnak ítélte oda a legjobb alakításért járó díjat.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.