Boldog születésnapot Selena Gomez!

Forrás: Instagram/selenagomez -
Selena Gomez Justin Bieber énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 23. születésnapját az amerikai énekes-színésznő, Selena Gomez.

A gyönyörű énekesnő 1992. július 22-én született Texas államban. Selena 2010-ben otthagyta az iskolát és magántanulóként folytatta tanulmányait. Érdekesség, hogy ekkor Magyarországon is megfordult, és rövid ideig nálunk tartózkodott. Zenei karrierje 2007-ben indult el, amikor elénekelte a Varázslók a Waverly Helyből című sorozat betétdalát.

Forrás: Instagram/selenagomez

2008-ban alapította a Selena Gomez & The Scene-t, ahol öt férfival zenélt együtt, majd rá egy évre kialakította saját divatmárkáját is, melynek darabjai főleg környezetbarát anyagokból készültek.

Forrás: Instagram/selenagomez

Több hollywoodi világsztárral is járt, de a legnagyobb szerelme mégis az énekes, Justin Bieber volt. 2011-ben jöttek össze, majd több szakítás után 2013-ban végleg elváltak az útjaik. Érdekesség, hogy a sztárt nemrég UNICEF-nagykövetté választották, és így ő kapta meg a világon legfiatalabbként ezt a posztot.

Forrás: Instagram/selenagomez

Tragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigoÚjabb tragédia: futás közben hunyt el Sir David Frost 31 éves fiahttp://www.life.hu/news/20150721-futas-kozben-hunyt-el-sir-david-frost-31-eves-fia-miles-frost.htmlGyászol a Frost család: a napokban elhunyt az ismert angol médiaszemélyiség, újságíró, műsorvezető Sir David Frost 31 éves fia. News--Edzés utáni dekoltázst villantott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-edzes-utani-dekoltazst-villantott-bencsik-tamara.htmlBencsik Tamara az egykori Megasztár című tehetségkutató egyik versenyzője keményen edz - ami meg is látszik az alakján.TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Dzsudzsák Balázsnak tízmilla van a kezén"http://www.life.hu/sztarok/20150722-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-kiss-daniella-szabo-zsofi-rekasi-karoly.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett sztárhírei.TV + Sztárok--Végre! Újra műsort vezet Liptai Claudia - Ördög Nórával küzd majd a nézettségért http://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-showmusort-kap-igy-majd-ordog-noraval-kuzdhet-a-nezettsegert.htmlKiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.TV + Sztárok--Kulcsár Edina féltékeny Kiss Daniellárahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-kulcsar-edina-feltekeny-kiss-daniellara-a-2015os-miss-hungaryre.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával beszélgetett, méghozzá a szépségverseny-győzelemmel együttjáró nyereményekről. Edina viccesen úgy fogalmazott, kicsit féltékeny Daniella kocsijára, 2015 legszebb magyar lánya pedig arról beszélt, miként használja fel az ajándékokat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.