51 éves lett a Mátrix legendás sztárja – Boldog születésnapot, Keanu Reeves!

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Keanu Reeves színész Féktelenül Mátrix Mátrix-trilógia sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszonyúan szexi, tehetséges, és rajonganak érte a nők. Keanu Reeves szeptember 2-án ünnepli 51. születésnapját. Ahogy elnézzük, bátran letagadhatna pár évet. 

Az angol-kanadai sztár gyermekkora óta képezte magát, hogy minél jobb színész válhasson belőle. Játszott több színdarabban is, de idővel inkább a filmezésre váltott. Kisebb szerepek után az 1994-es Féktelenül című akciófilmben figyelt fel rá igazán a nagyközönség, amelyben Sandra Bullock oldalán tűnt fel. Az igazi hírnevet viszont kétségkívül Neo szerepe hozta meg számára a Mátrix-trilógiában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Keanu nem szívesen beszél a magánéletéről. Ennek megvan az oka, hiszen a színész élete bővelkedett a tragédiákban. Legjobb barátját, River Phoenixet drogtúladagolásban veszítette el. Egyetlen nőt engedett igazán közel magához: Jennifer Syme-ot, akitől 1999-ben halva született kislánya. A nő később egy autóbalesetben veszítette életét, azóta pedig Keanu kerüli a komoly kapcsolatokat, és gyereket sem tervez.

A világsztárt a mai napig a legkeresettebb hollywoodi hírességek között tartják számon, és pályafutása alatt többször is megválasztották a világ egyik legszexibb férfijának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.