Jó hír! Kit Harrington visszatérhet a Trónok harcába

Forrás: HBO -
film sorozat színész karakter Kit Harrington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók millió háborodtak fel a népszerű sorozat legutóbbi évadának befejező részén, amelyben igen fontos karakterektől kellett elbúcsúznunk. Most úgy tűnik, nincs minden veszve, és Havas John jövőre visszatérhet a képernyőre. 

Kit Harrington legutóbb igen sejtelmesen nyilatkozott egy belga napilapnak: amikor az újságíró megkérdezte, hogy meddig láthatjuk még őt a sorozatban, a 29 éves színész azt mondta, bőven a harmincas éveiben jár majd, amikor vége lesz - írja a Vulture.

Forrás: HBO

"Úgy gondolom, a harmincas éveimben fogok járni, amikor vége lesz. Egy dolog viszont biztos: attól kezdve, hogy már nem leszek a csapat része, beásom majd magam a filmek világába. Gyakran frusztrált, hogy nagyszerű szerepeket kellett a Trónok harca miatt visszamondanom. Ez a sorozat szó szerint kétélű penge számomra. Sokat köszönhetek neki, de eléggé kiszipolyozott. A lényeg az, hogy pontosan tudom, meddig tart még a szerződésem" - nyilatkozta a színész.

A híresség ebben az évben tölti be 29. életévét, így a nyilatkozata alapján elképzelhető, hogy a következő pár évben forgatni fog még a stábbal. Azonban a sorozatot gyártó HBO vezérigazgatója, Michael Lombardino nemrég kijelentette: Havas John halott! Most aztán beindulhat a rajongók fantáziája, vajon hogyan oldják majd meg a színész visszatérését. Jövő áprilisig biztosan várnunk kell, hiszen akkor kerül a képernyőkre a legújabb évad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.