Jennifer Lawrence akció film mutáns franchise Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. 

Megjelent Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész című film új előzetese. A könyv olvasói természetesen képben vannak a történtekkel kapcsolatban, és biztosan felsikoltottak a mutánsok, az alagutak, és a lövöldözések láttán. A látványos befejező rész november 20-án kerül a mozikba a gyönyörű Jennifer Lawrence főszereplésében.

Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoÚjra együtt játszik a Love Story szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20151007-a-love-story-szerelmesparja-ali-macgraw-es-ryan-o-neal-ujra-egyutt-jatszanak.html45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal. KultOrigoAngol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja különböző színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett – mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--Nem lesz többé talipig kék Jennifer Lawrence - Kiszáll az X-Men filmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20150326-jennifer-lawrence-kiszall-az-x-men-filmekbol.htmlJennifer Lawrence elárulta, szakít az X-Men franchise-zal, és a 2016-ra tervezett X-Men Apokalipszisben már nem láthatjuk majd. KultNorthfotoCharlize Theron Budapestre látogat http://www.life.hu/kult/20151006-charlize-theron-a-fovarosba-erkezik-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas színésznő néhány hét múlva hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Kult--Meztelen testük a fegyverük – Fotósorozat női aktivistákról! http://www.life.hu/kult/20151002-guillaume-herbaut-uj-amazonok-cimu-sorozata-a-kijevben-tevekenykedo-femen-aktivistakat-mutatja-be.htmlA Femen aktivisták meztelen testüket használják fegyverként, hogy tiltakozzanak a szexuális turizmus ellen, és szót emeljenek a nők oktatásáért és egy erősebb női társadalom megalakulása mellett. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.