Ilyenek lennének a Disney karakterek emberként

Forrás: s0alaina/deviantart.com -
animátor rajz fotó mese Oroszlánkirály Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorunk kedvenc mesehősei most életre kelnek, és egy különleges fotósorozatban láthatjuk őket a való életben. 

A wisconsini Pugletto egy ötlet alapján megrajzolta, milyenek is lennének például az Oroszlánkirály hősei emberbőrben. A művész nem válogatott, és még a gonosz karaktereket is papírra vetette. A 24 éves animátor munkái hamar népszerűen lettek, és kortól függetlenül mindenkit elvarázsolt.

További képekért kattints ide!

A Susi és Tekergő kutyusai ember szerepben Forrás: s0alaina/deviantart.com

Az oroszlánkirály: Szimba és Nala Forrás: s0alaina/deviantart.com

Macskarisztokraták Forrás: s0alaina/deviantart.com
Íme, a legütősebb idézetek a Harcosok klubjábólhttp://www.life.hu/kult/20151014-osszeszedtuk-a-legjobb-idezeteket-a-harcosok-klubja-amerikai-filmbol-brad-pitt-edward-norton.htmlA kőkemény, 1999-es kultfilm Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével máig a kedvenceink között szerepel, még akkor is, ha nem éppen egy tipikus csajos moziról van szó. Kult--Ilyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!http://www.life.hu/kult/20151014-frappans-videoban-mutatjak-be-hogyan-is-nezne-ki-a-vilag-ferfiak-nelkul.htmlA brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. KultOrigoSosem látott felvétel került elő Robin Williamsrőlhttp://www.life.hu/kult/20151013-igy-szinkronizalt-evekkel-ezelott-az-aladdin-cimu-meseben-robin-williams.htmlA tavaly augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár az Aladdin című mese szinkron munkálatai közben látható az alábbi videóban, melyet még sosem mutattak meg a nyilvánosságnak. KultOrigo2018-ig biztosan látható lesz a képernyőn a Bob Burgerfalodájahttp://www.life.hu/kult/20151009-meg-ket-evig-biztosan-lathato-lesz-a-kepernyon-a-bob-burgerfalodaja.htmlA rajongók legnagyobb örömére még egy ideig biztosan képernyőn maradhat Bob, és szeleburdi családja. A 20th Century Fox Television által forgalmazott sorozat még két évig biztosan látható lesz. KultOrigoJennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoÚjra együtt játszik a Love Story szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20151007-a-love-story-szerelmesparja-ali-macgraw-es-ryan-o-neal-ujra-egyutt-jatszanak.html45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.