Megható karácsonyi reklámon zokog az internet - Videó!

Forrás: Youtube -
karácsony magány videó megható Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben alig várjuk John Lewis ötletes, és legtöbbször igencsak könnyeket fakasztó karácsonyi reklámszpotjait. Idén egyenesen a Holdra repülünk!

A megszokottnál sokkal szentimentálisabbra sikeredett az először Nagy-Britanniában bemutatott kisfilm. A felvételen egy kislányt láthatunk, aki naphosszat a távcsövébe bámul, és az eget fürkészi. Egyszer csak kiszúr egy magányosan üldögélő idős embert, azonban karácsony napján ő sem marad egyedül, és kap egy ajándékot a gyerektől. Az üzenet pedig így szól: sose hagyjuk, hogy bárki magányosan töltse az ünnepeket. Zsepit jobb, ha elővesztek a kattintás előtt!

Forrás: Youtube

Itt vannak az első képek a Harry Potter új részéből!http://www.life.hu/kult/20151106-a-harry-potter-uj-reszenek-kepei-mar-lathatoak-eddie-redmayne-lesz-a-foszereploje.htmlMegérkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off első jelenetfotói, sőt, még a főszerepet játszó Eddie Redmayne is címlapon szerepel. KultOrigoÍgy néznek ki a Disney rajzfilmek gonoszai a valóságban - Fantasztikus fotók!http://www.life.hu/kult/20151104-disney-gonoszok-igy-neznenek-ki-ha-emberek-lennenek-bamulatos-fotok.htmlHook kapitány, Ursula, Demona - ismerős nevek, ugye? Gyermekkorunk kedvenc meséinek rettegett gonosztevői, akiktől anno mi is féltünk. Most megnézhetjük, milyenek lennének élő emberként. KultOrigoÍme, Carrie Bradshaw 5 legjobb beszólása http://www.life.hu/kult/20151102-szex-es-new-york-carrie-bradshaw-ot-legjobb-idezet.htmlNagyszájú, szexi, és kíméletlenül őszinte. Számára a vásárlás az igazi afrodiziákum, de legnagyobb vágya a tökéletes férfi. Igazi divatikon, folyton pörög, és tele van élettel. A mai napig szívesen idézünk Carrie legütősebb mondatai közül, nézzük is az öt felejthetetlen beszólását! Kult--10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Facebookrólhttp://www.life.hu/kult/20151028-tiz-erdekesseg-amelyet-meg-biztosan-nem-olvastal-a-facebookkal-kapcsolatban.htmlGondoltad volna, hogy 30 millió halott személy profilja még mindig aktívan működik? Érdekes lista következik mindenki kedvenc közösségi oldaláról. Kult--Daniel Craig: "Engem Bond tett igazán gazdaggá"http://www.life.hu/kult/20151106-daniel-craig-a-james-bond-karaktererol-meselt.htmlDaniel Craig a hűvös, acélkék szemű titkosügynök sötét múltjáról és fényes jelenéről mesélt legújabb, 007 Spectre - A fantom visszatér című legújabb filmje kapcsán. Kult--Siketeknek tolmácsolja Adele legújabb dalát a jelnyelvi fordító – Megható videó!http://www.life.hu/kult/20151106-adele-hello-cimu-dalat-siketeknek-tolmacsolja-molly-lou-bartholomew-jeltolmacs.htmlA 39 éves Molly Lou Bartholomew jeltolmács egyik missziója, hogy mindenki életébe bevigye a zenét. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.