Így festenek napjainkban a Disney hercegnők - Elképesztő fotók!

Forrás: Bored Panda -
fotó öregedés hercegnő mese Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár láttunk már sok variációt arra, hogy vajon milyenek lennének ma kedvenc mesehőseink ez az új fotósorozat minket is ledöbbentett. Íme, a 92 éves Hófehérke!

Egy brazil művész, Isaque Arêas gondolt egyet, és elkészítette a legnépszerűbb Disney hercegnőket sok évvel a képernyőre kerülésük után:"Néztem a hollywoodi művészeket, ahogy öregszenek. Ebből rögtön eszembe is jutott, hogy vajon hogyan öregedhetnek akkor a Disney karakterek? Elkezdtem rajzolni, és ez lett a végeredmény. Szerettem volna, ha minden nő tudna azonosulni a karakterekkel, ne csak a fiatalok. Sokan akik látták a műveimet rögtön azt mondták, hogy a hercegnők úgy néznek ki, mint a saját anyjuk" - mesélte Isaque.

Hófehérke most 92 éves. Anno 14 évesen "játszotta" az üldözött hercegnőt Forrás: Bored Panda
Bell 41 éves Forrás: Bored Panda

Ariel 42 éves Forrás: Bored Panda

Hamupipőke 84 éves Forrás: Bored Panda

Amit még nem tudtál James Bondról: különleges érdekességek a 007-esrőlhttp://www.life.hu/kult/20151110-amit-meg-nem-tudtal-james-bondrol-kulonleges-erdekessegek-a-007-esrol.htmlNálunk is óriási siker a mozikban az új James Bond-film, amelyben őfelsége kedvenc titkos ügynöke ismét szembeszáll a rosszfiúkkal, és ágyba viszi a széplányokat. A mozi világának egyik legismertebb hőséről sok minden köztudott, de mi még így is találtunk egy sor olyan érdekességet, ami újdonságként szolgálhat. Kult--Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigoLawrence Kasdan forgatókönyvíró: "Soha többé nem csinálok Star Wars-t"http://www.life.hu/kult/20151109-lawrence-kasdan-forgatokonyviro-soha-tobbe-nem-csinal-star-warst.htmlBúcsút vesz a csillagháborús filmektől Lawrence Kasdan, a legutóbbi három epizód forgatókönyvírója.Kult--Kínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--Kiszivárgott Rihanna szadomazo videója (18+)http://www.life.hu/kult/20151107-kiszivargott-rihanna-szado-mazo-videoja-ami-kimaradt-a-bitch-better-have-my-money-cimu-videoklipbol.htmlSokszor írtunk már Rihanna legújabb videóklipjéről, amelyet a Bitch better have my money című számhoz forgattak. Ezúttal viszont kiszivárogtak a kimaradt jelenetek is. Kult--Daniel Craig: "Engem Bond tett igazán gazdaggá"http://www.life.hu/kult/20151106-daniel-craig-a-james-bond-karaktererol-meselt.htmlDaniel Craig a hűvös, acélkék szemű titkosügynök sötét múltjáról és fényes jelenéről mesélt legújabb, 007 Spectre - A fantom visszatér című legújabb filmje kapcsán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.