Mi?! Fekete színésznő játssza majd Hermionét a Harry Potterben

színésznő színdarab film Hermione Emma Watson Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színdarab készül a világ legnépszerűbb varázslója és barátai iskola utáni kalandjaiból. A címe az lesz, hogy Harry Potter and the Cursed Child, azaz Harry Potter és az Elátkozott Gyermek. A főszereplők kiválasztása elég érdekesre sikeredett. 

A történet szerint a darab a regények után 1-2 évtizeddel játszódik majd, amikor a főhősök már felnőttek. A legnagyobb változtatás, hogy Hermione Grangert egy fekete színésznő fogja játszani. Míg a filmben Emma Watson játssza a mugli szülők gyermekét, addig a színpadon Noma Dumezweni fogja - írja a Mashable.

Balról jobbra a Harryt alakító Jamie Parker, a Hermionét játszó Noma Dumezweni és a Ron szerepében színpadra lépő Paul Thornley Forrás: Facebook/J.K. Rowling

J.K. Rowling véleményét a rajongók a Twitteren kérdezték, aki azt válaszolta, hogy a bőrszínét sosem írta le egyik könyvében sem, ezért belefér ez a változtatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.