Nemes Jeles László idehaza folytatja a karrierjét

Forrás: MTI/EPA/Paul Buck -
Oscar-díj rendező Oscar 2016 Nemes Jeles László Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas rendező cáfolta a Blikk értesüléseit, miszerint a jövőben Párizsban fog lakni. Jelenleg Budapesten él, és ezen nem is szeretne változtatni. 

Bár a Saul fia sikerei után számtalan ajánlattal fogják elhalmozni a magyar szakembert, mégis itthon szeretné forgatni a legújabb játékfilmjét. Nemes Jeles László kommunikációs stábja a hvg.hu megkeresésére közölte, hogy nem szándékozik a francia fővárosba költözni, hiszen több dolog is Magyarországhoz köti.

Forrás: MTI/EPA/Paul Buck
7 film az egyház legbotrányosabb ügyeirőlhttp://www.life.hu/kult/20160301-7-film-az-egyhaz-legbotranyosabb-ugyeirol.htmlA gyerekmolesztáló papokat leleplező újságírókról szóló, friss Oscar-díjas Spotlight kapcsán összegyűjtöttük a téma 7 emlékezetes filmjét. Melyek a látszattal ellentétben a (többségében valóban megtörtént) sötét ügyeket feltárva nem az egyházat magát támadják — sőt épp segítik a nyilvánosság kényszerítő erejével a szembenézésben, megtisztulásban, és az igazi hivatása beteljesítésében. Kult--Mennyit fogsz változni 30 év alatt? Ez a fotósorozat megmutatjahttp://www.life.hu/kult/20160301-mennyit-fogsz-valtozni-30-ev-alatt-barbara-davatz-fotosorozata-megmutatja.htmlEgy fotográfus 12 pár életét követte nyomon több mint 3 évtizedig - a fotók közötti különbségek pedig sokszor elképesztőek! KultOrigoÍme a kép, amelyen a Saul fia főszereplője Oscar-díjjal a kezében pózolhttp://www.life.hu/kult/20160229-rohrig-geza-oscar-dijjal-a-kezeben-fotozkodott-a-magyar-szinesz.htmlRöhrig Géza a Saul fia csapatával együtt izgulta végig a díjátadót Los Angelesben, majd együtt is örülhettek, amikor a kezükbe vehették az aranyszobrocskát a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában. KultOrigoLady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanatahttp://www.life.hu/kult/20160229-lady-gaga-enekesno-eloadasa-az-oscar-dijatado-legerosebb-pillanata-volt.htmlÁllva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán. Kult--Orbán Viktor a Saul fia Oscar-díjáról: "A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük"http://www.life.hu/kult/20160229-orban-viktor-miniszterelnok-reagalt-a-saul-fia-oscar-dijara-nemes-jeles-laszlo-filmjere.html"A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük" - írta Facebook-oldalán a magyar miniszterelnök. Arra a hírre reagált így, hogy hétfőn hajnalban kiderült, a 39 éves Nemes Jeles László Saul fia című holokausztfilmje nyerte meg idén a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart. Kult--Visszafogott és bájos: Alicia Vikander lett a legjobb női mellékszereplőhttp://www.life.hu/kult/20160229-alicia-vikander-szineszno-lett-a-legjobb-noi-mellekszereplo-a-2016-os-oscaron.htmlElőzetesen Kate Winslet és Alicia Vikander tűnt a kategória esélyesének, végül A dán lány 27 éves színésznője nyerte el a díjat. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.