Unalmas lesz a Star Wars 8? Daisy Ridley elárulta a titkot

színésznő Star Wars film forgatás Daisy Ridley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol színésznő a vasárnapi Oscar-gálán rémisztgette az MTV News riporterét, miután megkérdezték tőle, hogy a rajongók mire számíthatnak majd a jövőben. 

A hetedik Star Wars-epizód végén Rey megtalálta a remeteként élő Luke Skywalkert, ám egyikük sem szólalt meg. A színésznőnek már most van néhány elképzelése, bár nem szeretne sok mindent elárulni az új résszel kapcsolatban - írja az Origo.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

"Két órán át bámulni fogjuk egymást Mark Hamill-lal" - mondta vicceskedve a sztár, aki ezután persze mesélt is egy kicsit az eddigi munkálatokról. "Visszamentünk Skellig szigetére, hogy leforgassuk a nyolcadik epizód nyitányát.

Őrületes érzés volt ugyanazt a jelenetet leforgatni, csak most egy másik stábbal. Luke nagyon menő ebben a részben, komolyan mondom"

- mesélte a színésznő. A Star Wars nyolcadik része 2017. december 15-én kerül a mozikba.

Félmeztelenül pózol új könyvének borítóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/kult/20160303-ordog-nora-musorvezeto-felmeztelenul-pozol-elso-konyvenek-boritojan.htmlHamarosan a boltokba kerül a népszerű műsorvezető újabb kötete, amelynek borítóképén levetkőzve láthatjuk a kétgyerekes Ördög Nórát. Kult--A Saul fiának vagy DiCapriónak örülünk jobban?http://www.life.hu/kult/20160302-vlogoli-az-oscar-galarol-kerdezte-az-embereket.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere is végigizgulta a díjátadót, és kíváncsi lett az emberek véleményére. Kiderítette, hogy az Oscar-gála két legfontosabb díja közül, melyik melengeti meg jobban az emberek szívét! Kult--Ana és Christian újra együtt! Íme, az első képek A sötét ötven árnyalata forgatásáról!http://www.life.hu/kult/20160302-ime-az-elso-kepek-a-sotet-otven-arnyalata-forgatasarol.htmlJó hír minden rajongónak, aki már lélegzetvisszafojtva várja A szürke ötven árnyalatának filmes folytatását: megjelentek az első fotók A sötét ötven árnyalatának forgatásáról. Kult--Árvaturizmus Kambodzsában - egy hely, ahol már szinte minden eladóhttp://www.life.hu/kult/20160224-arvaturizmus-kambodzsaban-egy-hely-ahol-mar-szinte-minden-elado.htmlKambodzsa 20. századi történetében a háború, a politikai instabilitás és a tömeges népirtás a mindennapi élet szerves részévé vált. Bár a Vörös Khmer-rezsim óta már felnőtt egy új generáció, és az ország lassan újjáéled a terrorból, ennek ellenére a terület még ma is Ázsia egyik legelmaradottabb és legszegényebb térsége. Kult--Végre! Leonardo DiCaprio megkapta az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20160229-leonardo-dicaprio-oscar-dijat-kapott-a-szinesz-annyi-ev-utan-atvehette-a-dijat.htmlTöbb millióan egyszerre sikíthattak fel, amikor kimondták a színész nevét a színpadon. Annyi év után a sztár átvehette azt az aranyszobrocskát, amiért lassan 25 éve dolgozik. Kult--Amikor kilométerekben van messze a szerelem: 7 film a távkapcsolatokrólhttp://www.life.hu/kult/20160227-7-film-a-tavkapcsolatokrol.htmlA jelenleg is a mozikban futó Brooklyn című film főhősnője New Yorkból kénytelen hazatérni Írországba, a tengerentúlon hagyva friss férjét. Az elhúzódó távkapcsolat kemény kihívások elé állítja – ahogyan ez szinte mindig történni szokott. A globalizációval egyre gyakoribbá váló szerelmi probléma ihletett már néhány emlékezetes filmet korábban is, be is mutatjuk őket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.