A kórházban fekvő Kulka János rangos szakmai díjat nyert Amerikában

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János színész díj stroke Félvilág kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész ország lélegzetvisszafojtva szurkol Kulka Jánosnak, akit kedden szállítottak kórházba, mert stroke-ot kapott. Amíg azonban a színművészt kórházban kezelik, Amerikában rangos szakmai díjjal ismerték el munkáját. 

A kaliforniai Tiburon Nemzetközi Filmfesztiválon öt díjat kapott a Félvilág: Szász Attila filmje elnyerte a legjobb film és a legjobb rendezés díját, Köbli Norbert a legjobb forgatókönyvíró, Nagy András a legjobb operatőr, Kulka János pedig a legjobb férfiszínész díját kapta - írja az Origo.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Kulka János kedden este kapott stroke-ot. Először a Honvéd kórházba, majd utána az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Mint kiderült, a színművész már hat hete is átesett egy beavatkozáson. Kollégái nagyon izgulnak érte, jóbarátja, Törőcsik Mari egyenesen összetört Kulka betegsége hallatán.

Betegtársa nyilatkozott Kulka állapotáról

Kulka János keddi életmentő műtéte óta az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet intenzív osztályán fekszik. Eszméletét visszanyerte, amit egy betegtársa is megerősített.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.