A szépség és a szörnyeteg videó előzetes Emma Watson Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melynek főszerepét Emma Watson kapta meg. A stáblista láttán leesett az állunk! 

A cég végre megcsinálta az 1991-es rajzfilm egész estés változatát, méghozzá nem is akárkikkel a főszerepben. Például Ewan McGregor adja a hangját Lumiere-nek, a mindig cserfes gyertyatartónak. A film első rövid előzetesét maga a színésznő posztolta a hivatalos Facebook-oldalára. Persze a rajongók azonnal ellepték a posztot, és már alig várják a premiert.

A szépség és a szörnyeteg 2017. március 17-én kerül az amerikai mozikba.

Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere: "A drogok kinyitottak bennem egy kaput"http://www.life.hu/kult/20160523-vad-fruttik-liko-marcell-interju-a-drogokrol-zenerol-eletrol-es-a-magyar-popkulturarol.htmlA 37 éves énekes élete korántsem mondható eseménymentesnek. Személyiségfejlődését nagyban befolyásolta a családja által adott ingerek és sérelmek, melyeket dalszövegekben és versekben adott ki magából. Főiskolás éveit "drogos utazásként" említi, mely nagy hatással volt a későbbi művészetére. Kult--Mellékszerepet kapott a róla szóló filmben a Viszkishttp://www.life.hu/kult/20160519-mellekszerepet-kapott-a-rola-szolo-filmben-a-viszkis-ambrus-attila.htmlOrszágosan ismert sztárok mellett fiatal színészek is szerepelnek az Antal Nimród rendezésében készülő Viszkis-filmben. Maga Ambrus Attila is feltűnik majd a moziban KultOrigoFehér Anna: "Nehéz olyannak látni magamat, amilyen vagyok, és nem olyannak, amilyennek látni szeretném"http://www.life.hu/kult/20160515-feher-anna-interju-meg-mindig-szeretettel-gondol-a-szomszedokra.htmlTúlzás nélkül állítható, hogy Fehér Annáért egy egész ország rajong. A Jászai Mari-díjas színésznő a nagy sikerű Szomszédok című sorozattal vált ismertté, színházi karrierje miatt pedig méltán emlegetik a legnagyobb művészek között. A József Attila Színház színésznőjével többek közt a kultikus sorozatról, színházról, és arról is beszélgettünk, mire tanították a kudarcok, illetve hogyan sikerül összeegyeztetnie a gyereknevelést a munkájával. KultOrigoBréking! Film készül Bihari Viku sikerblogjából - Ő lesz a főszereplő ishttp://www.life.hu/kult/20160515-film-keszul-bihari-viku-sikerblogjabol.htmlÖt évig írta Viki a blogját, és nagyon gyorsan népszerű lett. Bejegyzései vírusként terjedtek a neten Facebook-oldalát azóta is 40 ezren követik. Most elárulta, bolgját megfilmesítik. Kult--Freddie ezt üzente: "Csalódott vagyok..."http://www.life.hu/kult/20160515-freddie-uzent-az-eurovizios-19-hely-utan.htmlAhogy már megírtuk, az Eurovíziós Dalfesztivált Ukrajna nyerte, Freddie a 19. helyen végzett. Az énekes Facebook posztjában kér elnézést rajongóitól. Pedig nincs miért, ugyanis kiváló produkciót láthattunk. Kult--15 kép a totális megőrülésrőlhttp://www.life.hu/kult/20160511-jacob-ehrbahn-dan-fotografus-headbangelos-fotosorozata-metalfesztivalokrol.htmlAmikor a hivatás és a hobbi találkoznak: Jacob Ehrbahn dán fotós hatalmas metálzene-rajongó, aki meglátta a művészetet a hajukat rázó és bólogató rockerekben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.