Reviczky Gábor elbúcsúzik a Nemzeti Színház társulatától

Fotó: Mudra László - Origo -
Reviczky Gábor színház Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reviczky Gábor egészségügyi okokból döntött úgy, hogy inkább búcsút mond a Nemzeti Színház társulatának, és ősztől szabadúszóként folytatja.

Reviczky Gábor az őszi idénytől már nem lesz tagja a Nemzeti Színház társulatának. A színész azért döntött úgy, hogy nem folytatja Vidnyánszky Attila intézményében, mert elmondása szerint neki túl sok stresszel járt a munka – számolt be a HVG.hu.

Fotó: Mudra László - Origo

A lap szerint a színész úgy érezte, hogy nem jutott elég idő a próbákra, túl sok darabot adtak elő, ráadásul rengeteg előadást külföldi vagy vidéki utak előztek meg. Reviczky egészségügyi okokból már nem akarja kitenni magát ennek a stressznek,

így nem hosszabbította meg a szerződését a Nemzetiben.

A színész a jövőben szabadúszóként folytatja, jelenleg is egyszerre három filmben forgat.

Hernádi Judit és Reviczky Gábor Forrás: RTL II

Mint arról beszámoltunk, Reviczky Gábor tavaly arról mesélt, hogy a megfeszített munkatempó miatt rosszullétek gyötörték, amelyek egyértelműen a szívinfarktus előjelei voltak.

Reviczky Gábor: 33 évig teljesen félreismertek

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész színházi szerepei mellett számos magyar filmben és sorozatban feltűnt már, a Kossuthkifli-ben Swappach Ferdinánd tanácsost alakította. Reviczky Gábor elmondta, hogy miért örült annyira Rudolf Péter felkérésének, és melyik jelenete maradt számára a legemlékezetesebb. A színésszel az Origó újságírója beszélgetett, itt olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.