Reviczky Gábor: "Két szívinfarktusom volt"

Fotó: Bielik István - Origo -
Reviczky Gábor színész orvos rosszullét szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész arról vallott, hogy a megfeszített munkatempó miatt, rosszullétek gyötörték, amelyek egyértelműen a szívinfarktus előjelei voltak.

Nemrég Kalapka Györgyöt szállították rohammentővel kórházba, most pedig Reviczky Gábormondta el, hogy valószínűleg két kisebb infarktust is kihordott lábon – írja a Story.

Fotó: Bielik István - Origo

„Mindkétszer az autópályán hazafelé kellett lehúzódnom az útról, mert kivert a víz és képtelen voltam vezetni. Az a gyanúm, hogy mindkétszer enyhe szívinfarktusom volt. Egy orvos barátommal már meg is beszéltem, hogy kivizsgál, mert ha tényleg az volt a probléma, azt utóbb is jelzi a gép" – magyarázta a színész.

Reviczky Gábor: 33 évig teljesen félreismertek

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színész színházi szerepei mellett számos magyar filmben és sorozatban feltűnt már, a március 15-én startoló Kossuthkifli-ben Swappach Ferdinánd tanácsost alakítja majd. Reviczky Gábor elmondta, hogy miért örült annyira Rudolf Péter felkérésének és melyik jelenete maradt számára a legemlékezetesebb. A színésszel az Origó újságírója beszélgetett, amelyet itt olvashatsz el.

A húszévesek is veszélyben

Ahogy a Life.hu cikkében olvashatod, a szív és érrendszer megbetegedései egyre fiatalabb korosztályban jelentkeznek, nem ritka a negyven év alatti páciens, de extrém esetben akár a huszas korosztály tagjai is érintettek lehetnek.
Rohammentővel vitték kórházba Klapka Györgyöthttp://www.life.hu/drlife/20150310-klapka-gyorgy-uzletember-a-fem3cafe-adasaban-elmondta-rohammentovel-szivinfarktus-gyanujaval-vittek.htmlMellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba Klapka Györgyöt. Dr. Life--Béres Alexandra elájult az edzés utánhttp://www.life.hu/drlife/20150309-beres-alexandra-fitness-edzo-kimerult-a-gyermekei-miatt-ezert-edzes-utan-elajult.htmlA kétszeres anyuka és edző nem osztotta be jól az energiáit, és a salgótarjáni nagyszínpadi órája után elájult, orvost kellett hívni hozzá.Dr. Life--Életmentő műtéteken esett át Schuster Lórihttp://www.life.hu/drlife/20150304-schuster-lori-a-p-mobil-legendas-zenesze-eletmento-muteten-esett-at-vastagbelrakja-miatt.htmlA P. Mobil legendás zenésze egy éve szembesült azzal, hogy vastagbélrákja van, ezért kellett a műtéti beavatkozás.Dr. LifeOrigoKozso Amerikába utazott – ott folytatják rehabilitációjáthttp://www.life.hu/drlife/20150302-kozso-az-amokfutok-frontembere-zenesz-amerikaba-utazott-parjaval-ott-gyogyul-tovabb.htmlAz énekes és barátnője több hónapra a tengerentúlra utazott annak reményében, hogy onnan már egészségesen tér haza Kozso.Dr. Life--Lassan véget ér az influenzajárvány - Egyre kevesebb a beteghttp://www.life.hu/drlife/20150311-lassan-veget-er-az-influenzajarvany-egyre-kevesebb-a-beteg.htmlJó hír: az elmúlt héten országosan 40 százalékkal csökkent az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók száma. Ha te még nem betegedtél meg, jó eséllyel megúszhatod, hogy elkapd. Dr. LifeThinkstockMegsérült Johnny Depp - Operálni kell a színészthttp://www.life.hu/drlife/20150311-megserult-johnny-depp-a-szinesz-a-karib-tenger-kalozait-forgatja.htmlVissza kellett térnie az Egyesült Államokba Johnny Deppnek. A színész éppen a Karib-tenger kalózainak következő epizódját forgatja Ausztráliában, ám most egy ideig pihennie kell. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.