Öngyilkos lett a népszerű színésznő, Lisa Lynn Masters

Forrás: gofundme.com/lisas-travel-funeral-expenses -
öngyilkos haláleset Lisa Lynn Masters Peru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Lynn Masterst, a népszerű sorozatszínésznőt holtan találták perui hotelszobájában.

A Peru21 portál értesüléseire hivatkozva a People.com azt írja, hogy az 52 éves színésznőt a hotelszoba gardróbjában találták meg - felakasztotta magát. Lisa Lynn köztudottan depressziótól szenvedett, a szobájában is többféle gyógyszert, antidepresszánsokat találtak.

Lisa Lynn Masters és férje Forrás: gofundme.com/lisas-travel-funeral-expenses

Ismerősök és barátok az interneten gyűjtenek a színésznő temetésére, és arra, hogy testét Peruból Amerikába szállíttassák. Lisa Lynn férjének komoly kiesést jelent, hogy felesége bevételeire nem számíthat. A költségeket körülbelül 30 000 dollárból tudná fedezni.

Masters sorozatokban szerepelt, mint például az Unbreakable Kimmy Schmidt, a Law & Order vagy a Gossip Girl.

143 éves lett a magyar fővároshttp://www.life.hu/kult/20161117-ma-van-budapest-szuletesnapja-143-eves-lett-a-fovaros.html1873. november 17-én egyesítették Pestet Budával és Óbudával. Ennek örömére egy csodás galériát osztunk meg veletek! KultFotó: Bielik István - OrigoÉld át újra a Harry Potter meséket http://www.life.hu/kult/20161117-harry-potter-kalandok-varnak-rad-programajanlo-kultura-a-fovarosban.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--A 10 legjobb Bud Spencer-Terence Hill-dumahttp://www.life.hu/kult/20161115-a-tiz-legjobb-bud-spencer-es-terence-hill-duma-a-filmekbol.htmlA következő hónapokban újra a magyar mozikba kerül öt legendás Bud Spencer–Terence Hill-film, amelyek közül a Bűnvadászok már november 3-a óta látható is. Ez alkalomból pedig összegyűjtöttük azokat a szállóigévé lett idézeteket, amiket mi a legjobban szeretünk a nagy páros életművéből. Kult--Amikor magyar a sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/kult/20161114-kritika-a-martfui-rem-cimu-filmrol.htmlCsütörtök óta játsszák a mozik A martfűi rém című filmet, amely az ötvenes-hatvanas évek hírhedt sorozatgyilkossági ügye alapján készült – és amely egy magyar filmekben szokatlan zsánert és hangvételt bravúros erővel valósít meg. Kritika. Kult--Elhunyt a hazai rockélet ismert alakja: 35 éves volt!http://www.life.hu/kult/20161114-meghalt-orban-tibi-a-hazai-rockelet-ismert-alakja-volt-gyaszol-a-zenevilag.htmlGyászol a magyar zenevilág, elhunyt a hazai rockélet ismert alakja. A 35 éves fiatalember több zenekarnál és különböző fesztiválokon végzett háttérmunkát, például a Fishing on Orfűn, a Zöld Pardonban, vagy éppen a Barba Negra Music Clubban. KultOrigoTill Attila filmjét hét díjjal jutalmazták http://www.life.hu/kult/20161114-till-attila-het-dijat-nyert-a-rendezo-egy-video-uzentben-mondott-koszonetet.htmlA Szaloniki Nemzetközi Filmfesztiválnak, továbbá az Arras filmes seregszemléjének is kiemelkedő nyertese lett Till Attila Tiszta szívvel című filmje. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.