Ma este debütál Lady Gaga Million Reasons videoklipje az MTV-n

album MTV videoklip Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este debütál Lady Gaga Million Reasons című videoklipje világszerte az MTV csatornáin. 

A sláger a sztár ötödik, Joanne címet viselő stúdióalbumának legsikeresebb kislemeze, a toplistákat döntögető Perfect Illusion mellett. A ma esti adásban egymás után vetítik majd a két videoklipet, melyek folytatásos történetként is értelmezhetőek. A magyar nézők 21.00-kor tekinthetik meg a premiert az MTV-n.

Lady Gaga Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Dominic Schaar


2013-as Artpop című önálló nagylemeze után a többszörös Grammy-díjas Lady Gaga idén októberben új szóló albummal tért vissza a köztudatba és a zenei életbe: a személyes hangvételű Joanne-t Gaga elhunyt, azonos nevű nagynénje ihlette.

Lady Gaga zenei munkássága az évek során ugyanolyan image váltáson esett át, mint az énekesnő külseje, rajongói és a kritikusok azonban töretlenül ünneplik az új albumot is, amely néhány hónap leforgása alatt az idei legnagyobb példányszámban eladott lemezek egyike lett. Emellett a Joanne rekordot is jelent Lady Gaga karrierjében, hiszen így ő lett az első női előadó, akinek négy albuma vezette a Billboard Top 200-as listáját ebben az évtizedben.

Karácsonyi ajándéktippek – Azoknak, akiknek fontosak a szellemi értékekhttp://www.life.hu/kult/20161206-karacsonyi-ajandektippek-azoknak-akiknek-fontosak-a-szellemi-ertekek-konyv-tanfolyam-eloadas.htmlManapság a karácsonyfa alatt inkább modernebb technikai eszközök – telefonok, tabletek, számítógépek – kapnak helyet. De mivel lepjük meg azokat a szeretteinket, akik a hagyománytisztelő értékrend hívei? Azokat, akiknek fontos, hogy egy ajándék szellemi értéket is képviseljen? Egy jó könyvnek, egy látványos színpadi produkciónak, egy érdekes tanfolyamnak mindenki örül. KultThinkstockItthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történethttp://www.life.hu/kult/20161213-zsivany-egyes-egy-star-wars-tortenet-a-hazai-mozikban.htmlMa már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet. KultOrigoSiker és boldogság - Ha te is ezekre vágysz, íme néhány önfejlesztő könyv, amit muszáj elolvasnodhttp://www.life.hu/kult/20161206-onfejleszto-konyvek-amiket-erdemes-elolvasni-a-siker-es-a-boldogsag-jegyeben.htmlHa te magad is sikerekre és boldog életre vágysz, nem kell mást tenned, mint megfogadnod a leghíresebb életvezetési tanácsadók tippjeit. Alábbi válogatásunkban a legjobb írások közül szemezgettünk. KultThinkstockSzörényi letiltotta az Illés dalát a Tankcsapda lemezérőlhttp://www.life.hu/kult/20161212-szorenyi-levente-letiltotta-az-illes-dalat-a-tankacsapda-lemezerol-brody-janos-nyilatkozott.htmlA Tankcsapda novemberben megjelent feldolgozáslemezéről kimaradt egy dal. Az Illés slágerét Szörényi Levente tiltotta le. Kult--Mónika-show-t basszusgitározik el egy srác: ELKÉPESZTŐ VIDEÓ!http://www.life.hu/kult/20161210-monika-show-t-basszusgitarozik-el-egy-srac-dr-barry-bassbox.htmlIsmét felrobbant az internet egy magyar sráctól, aki nyolcszázszor nézett meg egy Mónika-show-adást csak azért, hogy elbasszusgitározhassa. KultOrigoDesign-határidőnaplók magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/kult/20161208-design-hataridonaplok-magyar-tervezoktol-malinovka-dot-for-your-noto.htmlHa idén igazán szép karácsonyi ajándékkal szeretnéd meglepni a szeretteidet, olyannal, amiről egész évben te jutsz majd eszükbe, válassz számukra magyar tervezésű, design-határidőnaplókat. Hidd el, ezektől a daraboktól mindenkinek leesik majd az álla. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.