Gábor Zsazsa a házasságairól: “Csak szegény férfihoz mentem hozzá”

Forrás: AFP -
házasság Friderikusz Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten szeretett volna meghalni Gábor Zsazsa, ez az álma valószínűleg nem teljesült, de az biztos, hogy a színésznő nagyon szerette hazánkat. Annak idején még interjút is adott Friderikusz Sándornak, viccesen és lazán nyilatkozott házasságairól és életéről.

Gábor Zsazsa 99 évesen távozott az élők sorából rengeteg egészségügyi gond után. A magyar díva élete azonban kárpótolja őt azokért az évekért, amiket szinte vegetálással töltött. Kilenc férje volt a színésznőnek, bár saját bevallása szerint csak 8, ugyanis az egynapos házasságát ő meg nem történtnek tekinti. A színésznő egyébként azt vallotta, Friderikusznak, hogy neki egyetlen gazdag férje volt.

Gábor Zsazsa csak egy gazdag férfihoz ment hozzá Forrás: AFP

"Csak szegény férfihoz mentem hozzá. Egy gazdag férjem volt, Hilton, de az olyan kicsinyes volt! Jobban jársz egy szegény férfival, aki keres és kifizeti a számládat, mint egy gazdaggal, aki nem ad semmit" - mondta Zsazsa, aki elmesélte házasságai történetét is. Kiderült, hogy a török diplomatához, Burhan Asaf Belgéhez csak azért ment hozzá, mert így megtarthatta a kutyáját, amit az édesapja nem szeretett volna a családi házban tudni.

"Én a kutyáért és a lóért mindent csinálok" - vallotta be a színésznő. A híres Conrad Hiltonnal történt házasságának sztoriját is elmesélte, ami szintén mentes volt a romantikától. A repülőn találkoztak, Hiltonnak pedig nagyon megtetszett a lány ezért megkérte, hogy menjen hozzá. Két héten belül össze is házasodtak! Gábor Zsazsa azt is bevallotta, hogy neki egy volt férje sem fizetett, de ő nem is akarta volna!

"Soha az életbe nem kértem egy fillért sem! Egy férfi nekem ne fizessen, inkább fizetek én"

- árulta el a színésznő.

Gábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álom

Kilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Advent – Minden napra egy mese: Karácsonyi pásztorocskákhttp://www.life.hu/kult/20161130-tamasi-aron-karacsonyi-pasztorocskak-meseje-adventre.htmlTamási Áron Karácsonyi pásztorocskák című meséje nélkül nincs karácsony! Kult--Visszavonul a sármos színész, Michael Sheenhttp://www.life.hu/kult/20161218-vege-visszavonul-a-sarmos-szinesz-michael-sheen.htmlMichael Sheen döntött: visszavonul a színészettől. Teljesen más dologgal fog foglalkozni. Kult--Advent - Minden napra egy mese: A koldus gyermekhttp://www.life.hu/kult/20161214-jokai-mor-a-koldus-gyermek.htmlMár nem egészen egy hét van hátra karácsonyig. A karácsonyi készülődés lázában szakítsatok időt egymásra. Ezúttal Jókai Mór meséjével hajtsátok álomra a fejeteket. Összebújás, forró habos kakaó, és kezdődhet a mese. KultThinkstockSteven Spielberg 70: egy páratlan rendezői karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20161217-steven-spielberg-70-eves.htmlA mai napon ünnepli hetvenedik születésnapját a világ valószínűleg legismertebb filmrendezője, akinek több műfajban is klasszikus mozik egész sorát köszönhetjük, és aki vitán felül óriási hatást gyakorolt a globális filmipar alakulására évtizedeken át. A jeles napon karrierje legfontosabb filmjeit listára gyűjtve köszöntjük Steven Spielberget! Kult--Elképesztő életút: inspiráló művész lett a gerincbeteg lánybólhttp://www.life.hu/kult/20161217-rebecca-dann-kiphoscoliosissal-szuletett-fotomuvesz-lett-beole.htmlIszonyú fájdalmak gyötrik, korábban pedig gúnyolódások céltáblája volt Rebecca Dann. A lány kiphoscoliosissal született (gerince abnormális módon csavarodva-hajolva fejlődött ki), műteni sem lehetett, már az öngyilkosságon gondolkozott. Az életösztön és tudásvágy azonban legyőzte a legrosszabb gondolatokat, a lány továbbtanult, fotóművész lett. A szintén tolószékben ülő zseni, Stephen Hawking is megismerte a munkásságát, és inspirálónak nevezte Rebeccát. Kult--Advent - Minden napra egy mese: Erdei karácsonyhttp://www.life.hu/kult/20161214-bosze-balazs-erdei-karacsony-cimu-mese.htmlMég pontosan egy hét van hátra karácsonyig. Íme, egy szerethető történet estére, lefekvés előtt, a karácsonyvárás szellemében. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.