Ilyen a befagyott Balaton: nézd meg galériánkat a jeges tájról!

galéria fagy Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen meg lehet érteni a tél szerelmeseit, ha ilyen lélegzetelállító fotókat látunk. A jég és a hóréteg mindent eltakar, megszépít és meseszerűvé varázsol. Nem sokszor láthatjuk a Balatont ilyennek: csodáljuk a jégbe borult tavat, amíg lehet.

Kevés dologgal lehet megszerettetni az emberekkel a telet, de az kétségtelen, hogy ilyenkor átváltozik a táj. A fehér hó és a befagyott víztükör mindent tisztává és álomszerűvé varázsol. Még a magyar tenger vize is megadta magát a fagynak, a sarkvidéki hideg jégbe borította a Balatont.

Kevésszer láthatjuk így a legnagyobb tavunkat, ezért érdemes megcsodálni ezt az álomszerű állapotot, amíg csak lehet. Nézd meg galériánkat a csodálatos fagyott Balatonról, amelyet kollégánk, Szakadáti Oliver és Béky-Halász Zoltán készített.

/1701/Ilyen2017199159

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.