A káprázat és a valóság találkozása - Fantasztikus természetfotók

természetfotók galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezektől a fotóktól biztosan tátva marad a szád neked is. 

Ahhoz képest, hogy az emberiség egy része sajnos csupa olyan dolgot tesz, amivel pusztítja a körülötte lévő élővilágot, még mindig lehet látni olyan csodákat, amikről olyan nehéz elhinni, hogy igaziak. Nem beszélve olyan jelenségekről, amelyek számunkra a hétköznapokban semmit sem jelentenek, ám egy fotón visszanézve már képesek vagyunk észrevenni a csodálnivalót a környezetünkben.

Ehhez pedig a látványosságon túl olyan fotósokra van szükség, akik nyitott szemmel járnak, és megörökítik számunkra az olyan pillanatokat, amiket érdemes mindenkinek megnéznie.

Ezek közül pedig most bemutatunk néhányat, amelyek indultak a National Geographic természetfotó-pályázatán. A képeket június 30-ig lehetett leadni, ám a választásig sajnos augusztusig várni kell. Neked melyik tetszik a legjobban, melyiket választanád ki győztesnek?

/1707/K_pr_2017713114650

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.