Sziget Fesztivál fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a legőrültebb fesztivál arcok!

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Szigetnek bizony már ősrégi hagyománya van. Először 1993-ban rendezték meg Diáksziget néven, 1996-tól 2002-ig pedig Pepsi Sziget néven volt ismert, és ezt követően kapta meg a Sziget Fesztivál nevet.

A hatalmas sikernek köszönhetően hamar Európa egyik legfelkapottabb könnyűzenei és kulturális programja lett, ahová a világ minden pontjáról érkeznek szórakoznivágyók. Nem meglepő, hiszen a különleges helyszínen túl, fantasztikus előadók és hemzsegő programok gondoskodnak az emberek szórakoztatásáról.

A fesztiválozók pedig láthatóan jól érzik magukat. Néhányan szolidabban buliznak, mások pedig beleadnak apait-anyait: egyenjelmezt készítenek vagy különleges frizurákkal és sminkekkel villognak. Ők azok az arcok, akikről érdemes képeket készíteni. Nem is beszélve azokról a szexi csajokról és kigyúrt pasikról, akik nélkül szintén nem telhet el egyetlen fesztivál sem.

/1708/Leg_r201781411350

Ez volt Pink különleges kérése a Sziget szervezőitől

A világsztárok különleges kéréseit teljesíteni idehaza néha nem egyszerű feladat. Pink kérését nem volt nehéz tiszteletben tartaniuk a Sziget Fesztivál szervezőinek, ám mindenki meglepődött, amikor meghallották, milyen feltételek mellett lesz hajlandó belépni az öltözőjébe a világsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.