Isten éltesse 64. születésnapján Szűcs Judithot!

Forrás: Wikipédia, szucsjudith.hu -
énekesnő Szűcs Judith születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith 64 éves lett. Isten éltesse sokáig! 

Sokan nem is tudják, hogy Judith eredetileg nem énekesnőnek, hanem fodrásznak készült. Az éneklés pedig akkor került képbe, mikor a Fodrász Egyesület kórusához csatlakozott, majd 1972-ben nyert a Ki mit tud?-on.

Ám az igazi áttörés az 1977-es Metronóm fesztiválon következett be, ahol a Táncolj még! című dallal nem csak a harmadik helyezést, hanem a Hungaroton lemezkiadó érdekelődését is elnyerte. Innen már pillanatok alatt eljutott a sikerhez.

Isten éltesse 64. születésnapján Szűcs Judithot! Forrás: Wikipédia, szucsjudith.hu

Most pedig a 64. születésnapját ünnepli az énekesnő, akin egyszerűen nem fog a kor. Ugyan sokat változott a fiatalkorához képest, de még mindig letagadhatna 10-15 évet. Saját bevallása szerint nagyon ügyel is arra, hogy formában legyen, hogy jól mutasson a színpadon.

Ám bizonyára az is hozzájárul Judith szépségéhez, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Ugyan a párja 8 évvel fiatalabb nála, de elmondása szerint hosszú idő után végre újra boldog, és rendkívül jól érzi magát a bőrében. Hát ez látszik is. Isten éltesse sokáig még Judithot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.