Szűcs Judith 8 évvel fiatalabb férfit szeret

Forrás: FEM3 -
szerelem Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith az énekesi karrierje mellett családot alapított, gyermeke is született, de nem abban a házasságban találta meg az igazi szerelmet. Egy 8 évvel fiatalabb férfi mellett boldog csak igazán.

Rögös út vezetett Szűcs Judith teljes boldogságához, de ő nem adta fel a küzdelmet. Szegény családból indult, de hatalmas sztár lett belőle, aki ráadásul külföldön is népszerű volt. A sikerek mellett nem maradt ki az életéből a házasság: Fülöp Csaba zeneszerző-szövegírótól született egy gyermeke, kapcsolatuk véget ért.

Szűcs Judith fiatalabb férfi mellett boldog Forrás: FEM3

10 évnyi házasság után váltak el, és Szűcs Judith életébe csak ez után jött el az igazi.

"Most teljes a család. Sosem mertem rábízni magam egy férfira – most igen.

Van valaki, akire felnézhetek, aki mellett doromboló cicuska is lehetek,

akivel a lányommal kölcsönös a szeretet. Küldött nekem a Jóisten egy 8 évvel fiatalabb férfit, és én sokáig akarok élni, hogy bepótoljam, ami hiányzott az életemből" – mondta a Hot! magazinnak Szűcs Judith, aki többször is elhalasztotta már az esküvőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.