Ezek a világ legkreatívabb halloween-jelmezei: fotók!

fotók jelmez Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halloween manapság már az egész világon ünnepnek számít, és nem csak az ünnep terjedt el, hanem a jelmezek készítése, viselése is. 

A Halloween eredetileg ősi kelta hagyományokhoz köthető, és elsősorban angolszász országokban ünnepelték október 31-én éjszaka. Manapság már szerte a világon egyre több országban adnak teret a Halloweennak. A nagy nap elődje a pogány, kelta boszorkányok, démonok és kísértetek ünnepe volt, amelyet ugyanezen a napon tartottak, és "samhain" néven emlegettek.

Forrás: Instagram/amazing_jiro

A Halloweent november 1-én a Mindenszentek napja, majd november 2-án a Halottak napja követi. Előbbi eredetileg az üdvözült lelkek emléknapja, utóbbi pedig az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévők emléknapja.

Október 31-én azonban még korántsem ilyen komoly és szomorú a hangulat. Az emberek elképesztő kreativitással gyártják a jobbnál-jobb jelmezeket, amelyekkel halálra rémítik egymást. Természetesen ilyenkor nagy bulikat csapnak, és egész éjjel a gondosan elkészített ruháikban szórakoznak.

Összegyűjtöttük a világ legjobb jelmezeit, amelyek amellett, hogy rendkívül kidolgozottak és kreatívak, egyáltalán nem kerültek sok pénzbe.

/1710/Legjo201710311252Íme, 2017 legviccesebb esküvői képei: fotókhttp://www.life.hu/kult/20171017-ime-2017-legviccesebb-eskuvoi-kepei.htmlAz esküvői fotók általában romantikusak és könnyfakasztóak, de vannak olyan képek, amik egészen más miatt csalnak könnyeket a szemekbe: íme, a legviccesebb pillanatok a párok nagy napjáról. Kult--Így kell stílusosan ábrázolni az erotikát: fotók! (18+)http://www.life.hu/kult/20171027-antoney-stilusosan-abrazolja-az-erotikat.htmlKülönleges képek kerültek napvilágra a női testről, az erotikáról. Így is lehet ábrázolni a nők iránt érzett tüzet, vonzalmat. KultOrigoMentális zavarok művészi ábrázolása: fotók http://www.life.hu/kult/20171009-igy-neznek-ki-a-mentalis-betegek-egy-muvesz-szerint.htmlDöbbenetes feladatra vállalkozott egy fiatal nő, aki a mentális betegségek világát szerette volna megeleveníteni a maga eszközeivel. Kult--Különleges fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról http://www.life.hu/kult/20171006-ritkan-latott-fotosorozat-marilyn-monroe-rol.htmlRitkán, vagy talán sosem látott fotók kerültek napvilágra mindenki kedvencéről, Marilyn Monroe-ról. Kult--Gazdag és szegény gyerekek a világ minden tájáról: fotók http://www.life.hu/kult/20170928-igy-festenek-a-gazdag-es-szegeny-gyerekek.htmlEzek a képek bizonyítják legjobban: a pénz nem boldogít. KultOrigoÍgy "plasztikázták" az első világháború sérültjeit: fotók (18+)http://www.life.hu/kult/20170928-igy-kezeltek-az-elso-vilaghaboru-serultjeit.htmlDöbbenetes képek kerültek elő az első világháborúban megsérült katonákról: szörnyű nyomakat nyomokat hagyott az arcukon a horror. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.