Pataki Ági modell, filmproducer ma ünnepli 67. születésnapját

Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971 -
modell Pepsi filmproducer Fabulon szépség Pataki Ági születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balász Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját. 

Már középiskolásként szerepelt filmben Pataki Ági Balázs Béla-díjas producer, modell, a Szeressétek Ódor Emíliát! című filmben volt epizódszereplő. Arcát sokan a Fabulon márkával társítják, de olyan világmárkákat is népszerűsített, mint a Pepsi vagy épp a Philip Morris.

Pataki Ági szerdán ünnepli 67. születésnapját. Tolmácsként dolgozott, amikor Rotschild Klára felfedezte és a kifutókra küldte, az 1970-es és a 80-as években is ő volt a Fabulon márka arca. A kilencvenes évektől már filmproducerként volt ismert. Olyan filmek készítésében vett részt, mint az Üvegtigris, a Fehér tenyér, a Szerdai gyerek vagy a Jupiter holdja.

Születésnapja alkalmából mi is kerestünk néhány régebbi fotót Pataki Ágiról a Frotepan archívumban, ám a producer még most is remek formában van.

Pataki Ági modellként 1971-ben Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1971

Modellként is remekelt a Balázs Béla-díjas producer Forrás: Fortepan/Bauer Sándor/1970

Pataki Ági 2017-ben, a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.