Sziget: Ed Sheeran koncertje szerdán lesz, de már telt házas

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Noam Galai -
Sziget Ed Sheeran teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már telt házasnak tekinthető Ed Sheeran koncertje, amely a Sziget nyitónapján, vagyis szerdán lesz. 

A 27. Sziget Fesztivál szerdai nyitónapja máris telt házasnak számít: ekkor lép fel Ed Sheeran. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű a telt ház.

Ed Sheeran a Sziget nyitónapján lép fel Forrás: AFP/2018 Getty Images/Noam Galai

"Idén először nem csak zenei előadók lépnek a Sziget Nagyszínpadára. A Love Revolution kampány jegyében a koncertek közötti átállások alatt mások mellett Jane Goodall ENSZ-békenagykövet, világhírű csimpánzkutató, Emi Mahmoud költő, aktivista, az UNHCR jószolgálati nagykövete vagy az amerikai táncos Drew Dollaz szól a közönséghez" - mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a hétfői sajtóbejáráson.

Bár a fesztivál csak szerdán kezdődik, mintegy tízezer ember van már a Szigeten. Az idei fő zenei attrakciók között lesz még a National, Macklemore vagy Post Malone; most is lesz nagy utcaszínház, újcirkusz, Világfalu és Civil Sziget. Külföldről Nagy-Britanniából jön a legtöbb látogató, utána a hollandok következnek - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.