Elhunyt Ben Unwin színész: otthonában találták holtan

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál színész Ben Unwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Unwin színész 41 évesen távozott az élők sorából: testére otthonában találtak rá. 

Az ausztrál Ben Unwin 41 évesen elhunyt. A színész legismertebb szerepét a Home and Away című televíziós sorozatban alakította. Először 1996 és 2000 között bújt Jesse McGregor bőrébe, majd 2002 és 2005 között visszatért a sorozatba. Miután felhagyott a színészkedéssel jogi diplomát szerzett, az elmúlt években ügyvédként dolgozott. A színész testét otthonában találták meg, a halála okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra – írja a Daily Mail.

41 évesen elhunyt az ausztrál színész Forrás: http://drpatrickomalley.com
Shane Tusup elkezdte Hosszú Katinka ellenfelének, Ilaria Cusinatónak az edzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-shane-tusup-elkezdte-hosszu-katinka-ellenfelenek-ilaria-cusinatonak-az-edzeset.html Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését.TV + Sztárok--Zenés színházi tehetségkutató indul az István, a király rockopera megújításárahttp://www.life.hu/kult/20190819-zenes-szinhazi-tehetsegkutato-indul-az-istvan-a-kiraly-rockopera-megujitasara.htmlZenés színházi tehetségkutató indul általános iskolások számára az István, a király rockopera megújítására és újraértelmezésére; a jelentkezőknek a rockopera egy részletét kell előadniuk - mondta el Szörényi Levente Kossuth-díjas zeneszerző-szövegíró az M5 kulturális csatorna hétfő esti híradójában. KultFotó: Polyák Attila - OrigoÖtvenéves lett milliók hollywoodi kedvence: Edward Norton legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20190806-edward-norton-otveneves-fontos-filmszerepek.htmlAugusztus 18-án ünnepli jubileumi, félszázadik születésnapját a még mindig kisfiús sármmal rendelkező Edward Norton, aki a karrierje során a legkülönfélébb szerepekben bizonyította be, mennyire sokoldalú és nagyszerű színész. Összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat. KultOrigoElhunyt Patricia Louisianna Knop forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/kult/20190818-elhunyt-patricia-louisianna-knop-forgatokonyviro.html78 évesen, hosszú betegség után elhunyt Patricia Louisianna Knop forgatókönyvíró. KultOrigoElhunyt Richard Williams kanadai születésű brit animátor: ő volt Roger nyúl alkotójahttp://www.life.hu/kult/20190817-elhunyt-richard-williams-kanadai-szuletesu-brit-animator-o-volt-roger-nyul-alkotoja.html86 évesen elhunyt Richard Williams kanadai születésű brit animátor. Kult--Sziget 2019: így néz ki a Hajógyári-sziget télen és a fesztivál idejénhttp://www.life.hu/kult/20190816-sziget-2019-igy-nez-ki-a-hajogyari-sziget-telen-es-a-fesztival-idejen.htmlKülönleges élményben lehet része annak, aki nagy rajongója a Sziget Fesztiválnak, és a zenei rendezvényen kívül is kilátogat a Hajógyárira, hiszen nosztalgikus látványt biztosít a terület. Január 7-én, az országot borító legnagyobb havazás után kilátogattunk az Óbudai-szigetre, hogy megörökítsük, milyen a fesztivál különböző ikonikus területe, majd pontosan azoknál a kameraszögeknél fotóztunk a Sziget teltházas napján. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.