Vanessa Paradis Johnny Depp Heath Ledger A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztosan ő a legszexibb kalóz a karibi vizeken, és azt is tudjuk róla, hogy már nem él zűrös életet, mint korábban - de van pár dolog, amit egészen biztosan sok Depp-rajongó nem tudott még kedvencéről. Lássuk, melyek azok! 

1. Sosem nyert még Oscar-díjat

A bohém sztár nagyszerű színész, jobbnál jobb filmeket készített - ezért sem értjük, miért nem nyerte meg a díjat. Háromszor indult a neves elismerésért a legjobb színész kategóriában - Sweeney Todd, Én, Pán Péter, A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka - de egyik jelölést sem sikerült díjra váltania. Vajon jövőre megkapja a megérdemelt aranyszobrocskát?

www.rottentomatoes.com
www.rottentomatoes.com

2. Modellkedett a H&M divatmárkának

A mára népszerűvé vált márka 1999-ben még kevésbé volt ismert - ekkor a cég Johnny-val reklámozta a ruháit. Ma már olyan nagy sztárok is pózolnak a divatláncnak, mint Gisele Bündchen. Ki tudja, hátha újra Johnny Depp lesz a reklámarca a svéd ruhamárkának!

Tipp! Sztárok, akik meztelenül kampányolnak! Nézd meg képgalériánkat!



3. Több videoklipben is szerepelt

A színész odavan a zenéért: "A zene semmihez sem fogható. Semmi sem tud bennünket olyan mélyen megérinteni, mint egy szívbe markoló dallam. A zene által olyan érzések is feltárulnak, melyek addig igen mélyen rejtőztek." - vallja Mr. Depp, aki több klipben, többet között Johnny Cash: "God's Gonna Cut You Down," Tom Petty: "Into the Great Wide Open" és a The Lemonheads: "It's A Shame About Ray"-ben is feltűnt.


4. Ő rendezte kedvese, Vanessa Paradise klipjét

2001 óta Johnny támogatja szerelme énekesi karrierjét: ő rendezi a klipjeit. A francia modellből énekesnővé, majd színésznővé avanzsált szépség "Pourtant," "Que fait la vie?" és a "La Incendie" című dalait Johnny Depp rendezte.

5. Allergiás volt a csokoládéra

Igen, ez igaz, kisfiúként Johnny sosem ehetett csokoládét. Ma már nincs baja az édességgel, de gyűlöli a bohócokat, a pókokat és a szellemeket is. Lám, lám, neki is vannak démonjai...

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!


6. Négyszer volt már vőlegény


Johnny szereti felbontani a jegyességet, vagy csak az inába száll a bátorság, ha arra kerül a sor, hogy igába hajtsa a fejét? Fiatalon eljegyezte Sherilyn Fennt, Kate Moss szupermodellt, Jennifer Greyt, a Dirty Dancing sztárját és Winona Rydert is, de mindannyiszor eliszkolt az oltár elől.

7. Kiválóan beszél franciául

De Johnny szívét sem faragták kőből - volt egy nő, aki végül el tudta nyerni a filmsztár őszinte szerelmét. Johnny csak azért tanult meg franciául, hogy társalogni tudjon kedvese, Vanessa Paradis szüleivel. Egyszer a következőket vallotta francia kedveséről: "Abban a percben beleszerettem Vanessába, amint megpillantottam a gyönyörű szemeit. Életem azon időszakában nagyon magam alatt voltam - és ő volt az, aki kihúzott a csávából. Támogatásával és megértésével sokkal jobb ember lettem - mindent neki köszönhetek."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Közeli kapcsolatban állt Marlon Brandóval

Brando imádta fiatal kollégája munkásságát: generációjából a legtehetségesebbnek tartotta Deppet. Johnny persze istenítette nagyszerű elődjét - Brando isnspirálta őt a Volt egyszer egy Mexikó című filmben is, melyben Johnny egy rövidke szerepet kapott.

9. Hatalmas szíve van

Minden pénzt, amit a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című filmmel keresett, a forgatás közben elhunyt kollégája, Heath Ledger kislányának ajánlott fel. Amint színészkollégái, Jude Law és Colin Farrell meghallották az ötletet, ők is pontosan így cselekedtek. A nagyon fiatalon elhunyt színész iránti tiszteletből Johnny róla nevezte el a bahamai birtokán található forrást is - ez a "Heath's Place" nevet kapta.

10. Nincs számára fontosabb a gyermekeinél

Johnny nem fél kimondani, hogy akkor kezdett el élni igazán, amikor a lánya és a fia megszületett. A fia, Jack iránti szeretetből tetoválást csináltatott a karjára, kislányáról, Lilly Rose-ról pedig a következőket mondta: "Amikor reggel látom felébredni ezt a tündéri, meseszép kisangyalt, ahhoz nem fogható semmi sem. Csak az éltet, hogy minden nap nézhetem, csak ezért élek, ezért lélegzem. Minden más másodlagos."

Utazz a gyerekkel! - 5 szuper úti cél Magyarországonhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110520-utazz-a-gyerekkel-5-szuper-uti-cel-magyarorszagon.htmlJack Sparrow-ból sosem eléghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110517-film-kritika-a-karibtenger-kalozai-jack-sparrowbol-sosem-eleg.html8 csudajó társasjáték felnőtteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110519-tarsasjatek-szorakozas-szabadido-jatszani-jo-nem-csak-a-gyerekeke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.