Így szervezz tökéletes leánybúcsút! - 8 kreatív tipp

buli esküvő barátnő szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő a lányok nagy napja, amikor elrebeghetik a boldogító igent mélyen szerelmük szemébe nézve. A holtodiglan-holtomiglan előtt azonban kell még egyszer egy "utolsót" bulizni, csak csajok. Ha a barátnőd vagy a testvéred éppen férjhez menni készül, tippeket adunk, hogyan lepd meg egy olyan leánybúcsúval, amit nagymamakorában is emlegetni fog az unokáinak.

Lehet más is a lánybúcsú!

A leánybúcsúk éppen aranykorukat élik Magyarországon, hiszen csak néhány éve lett divat, hogy nemcsak a vőlegényt viszik el barátai mulatni, hanem a menyasszonyt is. Szinte bármilyen bulit szervezhetsz a barátnődnek vagy a tesódnak, nagyon boldog lesz. De ha örökre emlékezetessé szeretnéd tenni neki "szabad" élete utolsó estéjét, többet kell tenned, mint összehívni a csajokat egy házibulira. A Life.hu most összegyűjtött neked néhány kreatív ötletet.


Thinkstock
Thinkstock



1. Ki lesz a következő topmodell?



2. Irány a hangstúdió!



Thinkstock
Thinkstock



3. Emlékezzetek együtt!

Emlékszel, amikor...? És arra, hogy...? Biztos ezer meg ezer közös pillanatotok, élményetek van! A leánybúcsút szervezheted a régi kedvenc helyeitekre is! Persze ne az óvodába, ahol örökre összebarátkoztatok, de beugorhattok a törzskávézótokba egy felejthetetlen beszélgetésre. A traccspartin persze előkerülhetnek az ajándékok is: mondjuk egy emlékkönyv, egy fényképalbum (a fotók alá személyes üzeneteket is írhattok!), egy CD-mix a kedvenc zenéitekből vagy egy DVD-re kiírt videoválogatás. De készíthetsz pólót, egéralátétet, bögrét vagy faliórát is a megható vagy vicces fotókból. Ha pedig a nászajándékon a leánybúcsújára akarod emlékeztetni, kérj a vendégektől fényképeket, és ebből állíts össze egy montázst vagy csináltass ajándéktárgyat.

4. Nyomvadászat a csajokkal

Hosszas szervezést igényel, rengeteg fantázia kell hozzá, de mégis megéri nyomvadászatot rendezni a leánybúcsú alkalmából. A csajcsapat találkozzon egy előre megbeszélt helyen, de már ez is lehet egy találós kérdés megfejtése - aki nem használja az eszét, az kimarad egy jó buliból. A találkozóhelyen legyen egy újabb rejtvény, ami elvezet a következő pontra és így tovább. Mígnem hosszas fejtörés és nagy kacagások után érkezzetek meg a buli valódi helyére. Az állomások helyét, a találós kérdéseket neked kell kitalálni, ügyelj arra, hogy minden helyszín emlékezetes legyen valamiért. Ha még ennél is egyedibbet szeretnél, rejts el ajándékokat a menyasszonynak és a vendégeknek azokon a helyeken, ahova a nyomok vezetnek, de a legnagyobb meglepetést a bulira tartogasd.

5. Férfisztriptíz - csak bevállalósaknak

A csajok is szeretnek szép táncosokat nézegetni, alig ruhában... Ha a menyasszony igazi belevaló, nem éppen szemérmes teremtés, a leánybúcsújára mindenképpen rendelj egy chippendale-fiút. Sőt, akár többet is.

Thinkstock
Thinkstock





6. Hódítsátok meg a városokat!



Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!


7. Kényeztető wellnessnap



8. Hajóra fel!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.