Magyar lány hódította meg Amerikát

zene Jazz Zita Foster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zita Foster neve ismeretlenül hangozhat a hazai zenekedvelő közönség számára, pedig Amerikában közkedvelt és keresett jazzénekesnő. Miért fontos ez? Mert Zita egy ízig-vérig magyar lány, aki a tengerentúlra ment szerencsét próbálni. És hogy ez sikerült is neki, mi sem mutatja jobban, mint hogy Amerikában igazi jazzcsillagnak számít.


"10 éve élek Amerikában, az Észak-Karolinai Egyetem jazzének-pszichológia szakán tanultam" - mesélte Zita. "Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy John Valerio jazz-zongoristától tanulhattam meg a jazz alapjait. Manapság rengeteg fellépésem van, azonban rögös úton jutottam el idáig. Magyarországon vendéglátóztam, majd Japánban próbáltam szerencsét az énekléssel, s csak ezután hívtak meg Amerikába fellépni. Szinte semmim sem volt, amikor elindultam a nagyvilágba, csupán a szerencsémben bízhattam, na meg a tudásomban. Szerencsére mindig mellettem állt a párom, akinek rengeteg dolgot köszönhetek."

Bár Zita nagyon szeret az Államokban élni és énekelni, sokszor visszahúzza a szíve Magyarországra. "Miután megszületett a kislányom, egy időre abbahagytam a koncertezést, azonban mostanra visszatértem a színpadra. Rengeteg felkérésem van Amerikában, és sok pozitív visszajelzést kapok, aminek nagyon örülök" - mondta Zita mosolyogva. "Nagy álmom, hogy ne csak a tengerentúlon, hanem idehaza is megismerhessen és megkedvelhessen a zeneszerető közönség. Erre most lesz is lehetőségem, ugyanis hamarosan Magyarországra érkezem, ahol - remélhetőleg - sikerül elnyernem a magyar emberek tetszését is."

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)


5 romantikus kastélyszálló egy felejthetetlen Valentin-naphozhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120207-5-romantikus-kastelyszallo-egy-felejthetetlen-valentinnaphoz.htmlA konkurenciától visszatér az RTL Klub-hoz a botrányairól ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120207-friderikusz-sandor-lesz-az-rtl-klub-kvizmestere.htmlSztankay István: "A nők legyenek arányosak, aranyosak" - Sztankay Ádám interjújahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120206-sztankay-istvan-a-nok-legyenek-aranyosak-aranyosak-sztankay-adam.htmlMegszületett a magyar sorozatsztár babájahttp://www.life.hu/szorakozz/20120203-megszuletett-a-magyar-sorozatsztar-szorcsik-h-viki-babaja.htmlCirkusz, busójárás, mangalica - Télűző programok februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/20120201-chris-rea-dallamai-jeges-programok-es-soksok-szerelem-februarra.htmlLecserélik a Csillag születik zsűrijéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120203-lecserelik-a-csillag-szuletik-zsurijet.html25 évesen elhunyt az ismert énekes testvére - Mi lesz most a tízhónapos gyermekével?http://www.life.hu/szorakozz/20120201-fiatalon-elhunyt-nick-carter-huga-leslie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.