VV Attila szakított Kingával - ám a játszmának még nincs vége!

párkapcsolat Való Világ 5 szerelem VV Kinga szakítás VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga és Attila kapcsolata ugyanolyan viharos kint, mint amennyire bent volt a villában. Most épp szakítottak, mert Attila rájött, nem szerelmes a lányba, de ez még nem jelent semmit.

Pár hetes együttjárás után szakított a VV álompárja - tudta meg a Bors Kingától.

"Igen, tényleg szakítottunk, de most is pont együtt kajálunk" - erősítette meg a hírt Attila. "Épp veszekszünk, mert Kinga ragaszkodik ahhoz, hogy kifizesse a limonádéját" - viccelődött, majd a részletekről és a miértekről is beszélt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

"Általában úgy van, hogy hétfőn szakítunk, pénteken meg összejövünk, és ez akármilyen lerázós kamudumának tűnik, tényleg így van. Szürreális az egész, mert szeretjük, imádjuk egymást, és nagyon jóban vagyunk. Hétfőn úgy gondoltuk, hogy mint párkapcsolat, nem működünk jól együtt, de ettől függetlenül minden oké. Nem utáljuk, nem csaltuk vagy bántottuk, nem sértettük meg egymást, semmi ilyesmi nem történt" - sorolta Attila, aki végül bevallotta, egyszerűen rájött, nem szerelmes Kingába.

Ami furcsa lehet azoknak, akik végigkövették a ValóVilág 5 szériáját, hiszen ott nem telt úgy el nap, hogy Attila ne Kinga meghódításán fáradozott volna. Úgy látszik, most, hogy megkapta, amit akart, már nem is vágyik rá.

"Egyébként a barátságba a szex is belefér, nem ez lenne az első ilyen" - mondta a fiú, aki, úgy tűnik, nyeregben érzi magát.

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.