VV Kinga és Attila kapcsolata ugyanolyan viharos kint, mint amennyire bent volt a villában. Most épp szakítottak, mert Attila rájött, nem szerelmes a lányba, de ez még nem jelent semmit.


Pár hetes együttjárás után szakított a VV álompárja - tudta meg a Bors Kingától.

"Igen, tényleg szakítottunk, de most is pont együtt kajálunk" - erősítette meg a hírt Attila. "Épp veszekszünk, mert Kinga ragaszkodik ahhoz, hogy kifizesse a limonádéját" - viccelődött, majd a részletekről és a miértekről is beszélt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

"Általában úgy van, hogy hétfőn szakítunk, pénteken meg összejövünk, és ez akármilyen lerázós kamudumának tűnik, tényleg így van. Szürreális az egész, mert szeretjük, imádjuk egymást, és nagyon jóban vagyunk. Hétfőn úgy gondoltuk, hogy mint párkapcsolat, nem működünk jól együtt, de ettől függetlenül minden oké. Nem utáljuk, nem csaltuk vagy bántottuk, nem sértettük meg egymást, semmi ilyesmi nem történt" - sorolta Attila, aki végül bevallotta, egyszerűen rájött, nem szerelmes Kingába.

Ami furcsa lehet azoknak, akik végigkövették a ValóVilág 5 szériáját, hiszen ott nem telt úgy el nap, hogy Attila ne Kinga meghódításán fáradozott volna. Úgy látszik, most, hogy megkapta, amit akart, már nem is vágyik rá.

"Egyébként a barátságba a szex is belefér, nem ez lenne az első ilyen" - mondta a fiú, aki, úgy tűnik, nyeregben érzi magát.Okosak, szellemesek, szépek - Szupernők, átlagon felüli IQ-valhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120418-okosak-szellemesek-szepek-szupernok-atlagon-feluli-iqval.html Egymásba szeretett a Megasztár két énekese - Élő adásban beszélnek majd a kapcsolatrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120420-egymasba-szeretett-a-megasztar-ket-enekese-elo-adasban-beszelnek.html Végre megszólalt a filmsztár: először mesélt híres szerelmérőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20120418-vegre-megszolalt-a-filmsztar-jason-segel-eloszor-meselt-hires-szerelmerol.html Sosem békül ki Szabó Zsófi és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20120420-sosem-bekul-ki-szabo-zsofi-es-berki-krisztian.html Nászágy helyett másik szoba - Divat külön aludni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120418-szex-szerelem-parkapcsolat-divat-a-kulon-haloszoba.html Kedvenc színeink árulkodnak szexualitásunkról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120417-szex-es-parkapcsolat-kedvenc-szined-arulkodik-szexualitasodrol.html Jól bevált szexébresztő praktikák - 5 tipp férfiaktól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html