Újabb masszőr csatlakozott a John Travolta elleni szexuális zaklatási ügyhöz. A keddi bírósági beadvány szerint a sztár a magához rendelt második férfi masszőrt is egy hotelszobában molesztálta.


A második panaszos sem fedte fel valódi nevét, szexuális zaklatási ügyekben erre lehetőséget adnak a helyi törvények. A John Doe 2. álnéven szereplő masszőr a bírósághoz benyújtott iratokban azt állítja, hogy Travolta január 28-án rendelte fel atlantai hotelszobájába, ahol a lábát dörzsölgette, megérintette a nemi szervét és szexuális aktust kezdeményezett vele.

AFP

A második panaszos vallomása egybevág a John Doe 1. néven jelzett texasi masszőrével, aki múlt héten fordult bírósághoz, azzal vádolva a színészt, hogy amikor január 16-án a Beverly Hills Hotelben foglalt szobájába rendelte masszázsra, szexuálisan zaklatta őt. Martin Singer, az 58 éves hollywoodi sztár ügyvédje ugyanolyan "abszurdnak és nevetségesnek" nevezte az újabb vádat, akárcsak az előzőt. A felperesek képviselője, Okorie Okorocha ugyanakkor további panaszosok jelentkezésére számít, s mint hangsúlyozta: minden "áldozat" ügyében eljár, "nem fél szembeszállni" Travoltával. A sértettek azért nem fordultak korábban a rendőrséghez - magyarázta az ügyvéd -, mert azt gondolták, hogy úgysem hinnének nekik.

Forrás: MTIHarry herceg ismét kibékült egykori szerelmévelhttp://www.life.hu/szeress/20120507-harry-herceg-ismet-kibekult-egykori-szerelmevel.html Az egész világot átverték - A legendás csók igaz történetehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120508-megelevenedik-a-hires-foto-a-csokot-ado-tengeresz-igaz-tortenete.html Szellentés és a többiek - Hol vannak az intim zónánk határai?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120504-szellentes-es-a-tobbiek-hol-vannak-az-intim-zonank.html Neked is lehet orgazmusod! - Gyönyörhozó praktikák tavaszra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120504-neked-is-lehet-orgazmusod-gyonyorhozo-praktikak-tavaszra-18.html Álomesküvő Luxemburgban: megnősül Vilmos trónörököshttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120504-alomeskuvore-keszulnek-luxemburgban-vilmos-tronorokos-megnosul.html Ryan O|Neal Farrah Fawcett bocsánatáért könyörgött az asszony halála előtthttp://www.life.hu/szeress/20120502-ryan-o-neal-farrah-fawcett-bocsanataert-konyorgott-az-asszony-halala.html