Jennifer Lopez úgy döntött, elbúcsúzik az American Idol tehetségkutatótól és a többi zsűritagtól: Ryan Seacresttől, Randy Jacksontól és Steven Tylertől.

JLo 2010 óta ül az American Idol ítészei között. Egy bennfentes szerint azonban a csinos énekesnő távozik a műsorból. "Túl sok dolga van mostanában. Fantasztikus élmény volt számára a show, mindig hálás lesz azért, hogy részt vehetett benne, de távozni szeretne" - vallotta JLo egyik ismerőse.

Forrás: AFP

Jennifer Lopez a Forbes magazin szerint idén az egyik legbefolyásosabb híresség a világon. Zsűriként is remekül keresett - állítólag húszmillió dollárt kapott azért, hogy minden élő adásban elmondta a véleményét a fiatal tehetségekről. E mellett egy kozmetikai cég arcaként is tündököl, illetve saját parfümjét népszerűsíti. Idén nyárom egy húsz állomásos turnéra indul a latin díva, ezt pedig nem igazán tudta összeegyeztetni a tehetségkutatós munkájával. Ráadásul két gyermeke is van a sztárnak, akikkel foglalkoznia kell, így nem csoda, ha Jennifer időhiány miatt lemondta a tévéműsort.

A diktátor is ember (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120516-ezt-a-filmet-ne-hagy-ki-ha-moziba-keszulsz-.html Szakított az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120517-szakitott-az-xfaktor-szerelmesparja-baricz-gergo-es-kovats-vera.html Cristofel nem száll le Veronikárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120516-cristofel-nem-szall-le-veronikarol.html "Egy napon a felesége leszek ennek a fiúnak" - Vivien Leigh nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120514-egy-napon-a-felesege-leszek-ennek-a-fiunak-vivien.html Kovács Lázár látni sem akarja kisfiát, Lázárkáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120513-kovacs-lazar-latni-sem-akarja-kisfiat-lazarkat.html Kibékült az egykori álompárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120508-kibekult-egymassal-denise-richards-es-richie-sambora.html