Távozik a szexi zsűritag a tehetségkutatóból

zsűri American Idol Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez úgy döntött, elbúcsúzik az American Idol tehetségkutatótól és a többi zsűritagtól: Ryan Seacresttől, Randy Jacksontól és Steven Tylertől.

JLo 2010 óta ül az American Idol ítészei között. Egy bennfentes szerint azonban a csinos énekesnő távozik a műsorból. "Túl sok dolga van mostanában. Fantasztikus élmény volt számára a show, mindig hálás lesz azért, hogy részt vehetett benne, de távozni szeretne" - vallotta JLo egyik ismerőse.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lopez a Forbes magazin szerint idén az egyik legbefolyásosabb híresség a világon. Zsűriként is remekül keresett - állítólag húszmillió dollárt kapott azért, hogy minden élő adásban elmondta a véleményét a fiatal tehetségekről. E mellett egy kozmetikai cég arcaként is tündököl, illetve saját parfümjét népszerűsíti. Idén nyárom egy húsz állomásos turnéra indul a latin díva, ezt pedig nem igazán tudta összeegyeztetni a tehetségkutatós munkájával. Ráadásul két gyermeke is van a sztárnak, akikkel foglalkoznia kell, így nem csoda, ha Jennifer időhiány miatt lemondta a tévéműsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.