Már a Csillag születik alatt jelezte Puzsér Róbert, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. Most azonban úgy tűnik, mégis visszatér a képernyőre.

A Bors nem hivatalos információi szerint ősztől újra képernyőn láthatjuk a kritikust, de ezúttal abszolút főszerepet kap: olyan saját show-t vezet majd, amelyet a személyére szabnak. A csatornának nem lesz könnyű dolga, hiszen közismert, hogy Puzsér és a csatorna kapcsolata a Csillag születik alatt sem volt zökkenőmentes. A kritikus ugyanis fittyet hányt a szabályokra, gond nélkül beszólt a műsor sztárvendégeinek, zsűritársainak, versenyzőinek, a győztest, Mészáros János Eleket összevont szemöldökkel alázta, sőt, Kodály Zoltánt is megfedte.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

,,Nem érdemelte meg a győzelmet, de a tévécsatorna show-ja sem a tehetségkutató címet" - nyilatkozta a döntő után Puzsér, aki kijelentette: a CSISZ után nem óhajt az RTL Klub képernyőjén szerepelni. ,,Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok" - közölte ugyanebben az interjúban öntudatosan. A Bors értesülése szerint ugyanis a tárgyalások során olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapott, hogy attól leolvadt róla az értelmiségi dac, s most már kész bulvárhősként szórakoztatni a nagyérdeműt.

,,Szinte készpénznek vehető, hogy visszatér. Ha aláírja a szerződést, lehet, hogy már az őszi szezonban láthatjuk. Nagy a titkolózás, de az biztos, hogy egy nagyszabású, saját show-ról van szó, amelynek költségvetésében szép nagy tétel lesz Puzsér gázsija" - árulta el a csatorna egyik munkatársa a Borsnak.

Az origo.hu kérdésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azonban kacsának minősítette az értesülést.

Akik példaképek lehetnek - A 20. század legbefolyásosabb asszonyaihttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-a-20-szazad-legbefolyasosabb-asszonyai-akik-valamennyiunk-peldakepei-lehetnek.html A legszexibb nyári úti célok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-szorakozas-utazas-program-ime-a-legszexibb-nyari-uti-celok.html Te milyen emlékeidet változtatnád meg? A jövőben megteheted!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120817-mozi-szorakozas-film-te-milyen-emlekeidet-valtoztatnad-meg-a-jovoben.html Szétválás után nyert a lottón férj és feleséghttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-valas-utan-nyert-a-lotton-egy-londoni-par-70-millio.html Emlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html