Bombaformában van Szinetár Dóra, aki hamarosan a Chicago című musical főszereplőjeként lép a közönség elé a Miskolci Nemzeti Színházban. A színésznő egy szál szexi fehérneműben pózol a darab plakátján.

Október 19-én mutatják be a Miskolci Nemzeti Színházban a Chicago című musicalt, amelynek két női főszerepét Szinetár Dóra és Ullmann Mónika alakítják. A 35 éves és a 39 éves sztárok csúcsformába hozták magukat a bemutatóra, testüket a huszonéves lányok is megirigyelhetnék. A két színésznő fekete neccharisnyában, fekete magas sarkú cipőben, szexi csipkebugyiban és fekete míderben pózolnak a színdarabhoz készült plakáton. A Chicago a világ musicalirodalmának egyik legtöbbet játszott darabja, melyből 2002-ben több Oscar-díjjal jutalmazott film is készült. Aki a filmet látta, nem csodálkozik azon, hogy a színésznők bombaformában vannak, ugyanis a darabban rengeteget táncolnak, így a két sztárnak a próbák alatt sokat kellett mozognia.

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

Nem lehet felhőtlen Szinetár Dóra boldogsága: szerelme nem hagyja el a feleségéthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120927-makranczi-zalan-nem-hagyja-el-feleseget-edinat-es-kisfiat-szinetar.html Sokkoló fordulat a Szinetár-Bereczki ügyben: minden vagyonát elveszítheti a különvált sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120926-lefoglalhatjak-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-vagyontargyait-vegrehajtas-indult.html Szinetár Dóra egyre többet mutogatja testét és nem hord melltartóthttp://www.life.hu/legykepben/20120922-szinetar-dora-hihetetlenul-jo-formaban-van-es-nem-hord-melltartot.html Ledobta a ruháját Szinetár Dóra és Dobó Kata a jó ügyérthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-szinetar-dora-dobo-kata-es-ismert-magyar-nok-vetkoztek-a.html Semmi sem maradt Antal Imre örökségébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-antal-imre-magyar-humorista-halala-utan-semmi-sem-maradt-az.html Megtörte a hallgatást Demcsák Zsuzsa: titokban költözött el férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-a-frizbi-felvetelen-titokban.html Férjhez megy az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121010-pataki-zita-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-ferjhez-megy-megtalalta.html