Ágynak használta alkalmi macskája Bódi Sylvi meztelen testét.

A magyar modell szokás szerint nem volt szégyellős: fotókat töltött fel a meghitt pillanatokról a Facebookra. "Itt is megtaláltam ám a cica pajtásomat. :) Délutánonként a szobámban szokott sziesztázni. :)))" Sylvi azért még hozzátette a kísérő szöveghez, hogy ha valaki meg meri mutatni a képeket két otthoni macskájának, azt bizony kinyírja.
A celeb egy ideje Indonéziában pihen, legutóbbi bejegyzései kedvéért Sumbawa szigetéről jelentkezett be - ott készülhetett a macskás sorozat is.

Forrás: www.facebook.com

Egy fával meztelenkedik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-egy-faval-meztelenkedik-bodi-sylvi-magyar-modell.html Bódi Sylvi olyat tett, mint korábban sohahttp://www.life.hu/szorakozz/20121017-bodi-sylvi-modell-fat-vagott-a-tv2-musoraban.html 14 évvel ezelőtti szexi videó került elő Bódi Sylviről - Ukrán nővérkeként domboríthttp://www.life.hu/szeress/20120808-szexi-video-kerult-elo-body-szilvirol-ukran-noverkekent-domborit.html Bódi Sylvi büszke a múltjára - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-bodi-sylvi-vallalja-multjat-es-buszke-ra-a-2012es-ev.html Bódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-bodi-sylvi-tart-a-kozelgo-gyerekvallalastol-hires-energiagyogyasz-kezelte-a.html