Nem akármilyen stábbal készült az új Nyomorultak mozifilm. A színészek között szerepel Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen és Helena Bonham Carter is. Ezeket a gyönyörű színésznőket és sármos úriembereket azonban nem lesz könnyű felismerni a mozivásznon.

Hatalmas átalakításon esett át a sármos mosolyával hódító Hugh Jackman, aki Jean Valjean megformálója. Victor Hugo klasszikusának adaptációjában a színész kidolgozott testét piszkossá és mocskossá kellett maszkírozni, hiszen egy fegyencet játszik. Rothadó fogakat, penészt, hosszú szakállat és kontaktlencsét is kapott, hogy szemei még véresebbnek hassanak.

Forrás: www.lesmiserables-movie.co.uk

Nem úszta meg az eltorzítást a szépséges Anne Hathaway sem, aki még gyönyörű, hosszú hajkoronáját is feláldozta a produkció kedvéért. Hogy ez mennyire esett nehezére, arról egy korábbi cikkünkben írtunk. Fantine szerepéhez Anne-nek prostituálttá kellett alakulnia, rothadó fogakat például sajátjai átfestésével alkottak neki.

A filmből nyilvánosságra hozott képeket itt nézheted meg. A nem mindennapi alkotást, melyben Russell Crowe játsza Javert felügyelőt, december 27-én kezdik játszani majd a hazai mozik.

Feleségül vette menyasszonyát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121207-xfactor-sztarja-mario-lopez-felesege-lett-courtney-mazza.html Megvannak az X-Faktor dobogósaihttp://www.life.hu/szorakozz/20121208-az-xfaktor-2012-elso-harom-helyezettje-csobot-adel-antal-timi.html Két lány és egy fiú maradt az X-Faktor döntőjébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20121208-megvannak-az-xfaktor-2012-dontosei-a-3-legjobb-enekes-es.html Lebukott a sztárpár - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-goldie-hawn-erdohegyi-brigitta-csobot-adel-istenes.html Kollégáját ejtette ki Caramel a Voice-bólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-tv2-the-voice-3-parbaj-adasban-kollegajat-ejtette-ki-caramel.html Világsztárokat hódít meg Gerard Butlerhttp://www.life.hu/szorakozz/20121205-gerard-butler-szinesz-jessica-biel-szineszno-es-catherine-zetajones-szinesznovel.html