színész LifeNight Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackmant egyszerűen imádjuk sármos mosolya és kidolgozott felsőteste miatt.

A 44 éves színész még mindig csúcsformában van. A sztárt a tengerparton fotózták le, a képen pedig jól látszik, hogy Hugh nagyon is odafigyel a testére.

Northfoto
Northfoto

A szívtiprót decemberben láthatjuk a mozivásznon, hiszen ő lett a Nyomorultak filmváltozatának főhőse. A filmet már mi is nagyon várjuk.

Írd meg nekünk szerelmes vagy pajzán személyes történetedet!



Horoszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.htmlKiesett Malek Miki egyik kedvence - Drámai pillanatok az X-Faktor döntőjébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20121013-xfaktor-2012-elso-donto-kvaka-andrea-az-elso-kieso.html68 kilót fogyott a Voice kedvéért az egykor sikeres magyar énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20121012-tv2-the-voice-osszefoglalo-mohamed-fatima-ruzsa-magdi-novere-es.htmlBeyoncé lemondta a Csillag születik főszerepéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121011-mozi-film-szorakozas-beyonce-lemondta-a-csillag-szuletik-foszerepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.