Ahogy arról a Life.hu hetekkel ezelőtt beszámolt, dúl a szerelem Olivia Wilde és Jason Sudeikis között. Méghozzá olyannyira, hogy a 38 éves komikus már el is jegyezte szépséges kedvesét.

Jason Sudeikis, a Förtelmes főnökök és az Elhajlási engedély filmek sztárja, megkérte barátnője, Olivia Wilde kezét. A színésznőnek nem ez lesz az első házassága, előző férjéhez, Tao Ruspoli olasz herceghez 19 évesen ment hozzá és nyolc évig éltek együtt. A sztár, aki az Alpha Dog című filmben már a melleit is megmutatta, tavaly márciusban adta be a válókeresetet. Sudeikisnek sem ez volt élete első lánykérése, korábban Kay Cannon forgatókönyvíró volt a felesége.

Forrás: AFP

A hírek szerint a sztárok, akik elmondásuk szerint halálosan szerlemesek egymásba, már belevetették magukat az esküvői előkészületekbe, és a ceremónia helyszíne is megvan már.

Neked milyen a szexuális intelligenciád?http://www.life.hu/szeress/szex/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-a-szexualis-intelligenciad-megmondjuk-ki.html Szextipp: útmutató popsipaskoláshoz (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-popsikenyeztetes-felsofokon-18.html Szextipp: Csábíts a meztelen testeddel!http://www.life.hu/szeress/szex/20121212-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-igy-csabits-a-meztelen-testeddel.html Lánykérés élő adásbanhttp://www.life.hu/szeress/20121211-nagyon-romantikus-volt-a-lanykeres-mert-a-musorvezeto-elo-adasban.html Apakomplexus Hollywoodban? - Sztárpárok nagy korkülönbséggelhttp://www.life.hu/szeress/20121212-megan-fox-beyonce-kate-olsen-is-sokkal-idosebb-ferfival-el.html Szakrális prostitúció: paráználkodás vallási célbólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121211-szex-szerelem-parkapcsolat-szakralis-prostitucio-paraznalkodas-vallasi-celbol.html