Súlyos megpróbáltatásoknak volt kitéve Anne Hathaway A nyomorultak című filmmusical forgatásán, mert Tom Hooper rendező olyan helyzetbe kényszerítette, amely ellenkezik az elveivel.

Súlyos megpróbáltatásoknak volt kitéve Anne Hathaway A nyomorultak című filmmusical forgatásán, mert Tom Hooper rendező olyan helyzetbe kényszerítette, amely ellenkezik az elveivel. A színésznő ugyanis nemrég tért át a szigorú vegetáriánus életmódra. Az még megoldható volt, hogy kizárólag növényi alapú jelmezt viseljen, bár a 19. századi bőrcipők valósághű műanyag utánzatának előállítása meglehetősen körülményes volt.

Azon viszont nem lehetett segíteni, hogy a kikötőben játszódó jelenetekben a döglött halakat valami mással helyettesítsék. "Tom a hitelesség érdekében ragaszkodott hozzá, hogy minden tele legyen igazi haltetemmel" - mesélte a színésznő. "Az még hagyján, hogy leírhatatlanul büdös volt, de napokig ezeken a döglött halakon tapostunk. Súlyos lelkiismereti válságot éltem át szegény halak miatt, ugyanakkor lehet, hogy ez hozzájárult a művészi színvonal emeléséhez, mert nem is nagyon kellett eljátszanom, mennyire kínosan érzem magam."

www.lesmiserablesfilm.com

A nyomorultakat tucatnyi kategóriában tartják Oscar-esélyesnek, és négy Arany Glóbusz-jelölése már biztos: legjobb film, legjobb férfi főszereplő (Hugh Jackman), legjobb női főszereplő (Anne Hathaway) és legjobb eredeti filmdal kategóriában. A Suddenly című dal különlegessége, hogy a musical zeneszerzői kimondottan Hugh Jackman számára írták, amikor kiderült, hogy ő lesz a film főszereplője.

Les Misérables - hazai bemutató: 2012. december 27.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=s8FSvhlcex279zwN" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="640" height="390" src="https://videa.hu/flvplayer.swf?v=s8FSvhlcex279zwN" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object><br /><a href="https://videa.hu/videok/film-animacio/nyomorultak-trailer-hugh-jackman-russell-crowe-s8FSvhlcex279zwN" title="Nyomorultak - trailer">szólj hozzá: Nyomorultak - trailer</a>


Óriási áldozatot hozott Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121204-anne-hathawayt-a-hajvagas-jobban-megviselte-mint-a-koplalas.html Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html Minek az átlátszó ruha? A szégyenlős Anne Hathaway furcsa divatbakijahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-atlatszo-ruhaban-anne-hathaway.html 12 kilót fogyott Anne Hathawayhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121114-12-kilot-fogyott-a-szineszno-anne-hathaway.html Anne Hathaway-t utálja a vőlegényehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-anne-hathawayt-utalja-a-volegenye.html Látszik, hogy nem elégedett: búcsút intett dús hajkoronájának Anne Hathawayhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-latszik-hogy-nem-elegedett-bucsut-intett-dus-hajkoronajanak-anne-hathaway.html